Els formularis
Publicat el 23 de desembre de 201923.12.2019
Full d'inscripció als cursos i sortides de la temporada d'hivern 2020 de Can Lleonart
Les inscripcions es podran fer a partir del 8 i 9 de gener per als antics usuaris i usuàries i veïns i veïnes d'Alella. A partir del 10 de gener s'obren a tothom
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Ets antic usuari/usuària
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda 
- - -    
Cliqueu per veure l'ajuda 

Informació important:

  • Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la sortida o taller.
  • La inscripció als tallers a través del formulari d'inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
  • Per donar-se de baixa d'un curs anual cal comunicar-ho abans del 25 del mes anterior, directament a les oficines de Can Lleonart o enviant un correu electrònica a alella.canlleonart@alella.cat 
Cliqueu per veure l'ajuda Com t'ha arribat la informació de la Programació de tardor?

En cas que vulguis rebre correus electrònics amb informació de Can Lleonart o de l'Ajuntament cal que et donis d'alta des d'aquest ENLLAÇ als butlletins electrònics.

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.canlleonart@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Pujar al principi de la pàgina