Notícies
Publicat el 15 de novembre de 201715.11.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Policia Local deté tres presumptes lladres de domicilis
Les detencions es van dur a terme durant dos intervencions policials realitzades entre finals d'octubre i inicis de novembre

Cotxe policiaLa Policia Local va detenir tres persones com a presumptes autors d'un delicte de robatori en grau de temptativa en dues intervencions policials que es van dur a terme entre finals d'octubre i principis de novembre. 

La primera actuació es va dur a terme el 27 d'octubre al barri d'Alella de Mar quan una patrulla que estava de servei va seguir un vehicle amb dos individus vestits de color fosc i amb actitud sospitosa a l'entorn de la zona de La Sarota. 

Els agents van fer un seguiment discret del vehicle que va ser aturat al Camí del Mig, en direcció Montgat, després de fer varies maniobres evasives. Dins del vehicle es van trobar diverses eines i uns guants amagats sota un dels seients. Les dues persones detingudes, d'origen kosovar, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

La segona intervenció es va produir el 3 de novembre al passeig de la Creu de Pedra, a l'alçada del pont de l'autopista. La patrulla de servei va localitzar cinc persones caminant, també vestits de negre i en actitud sospitosa. Al ser aturats pels agents, quatre d'ells es van donar a la fuga, i un cinquè va ser retingut i escorcollat, trobant entre les seves pertinences guants, estris diversos, roba i moltes monedes i bitllets de diferents països. La persona detinguda, amb documentació de Guatemala, té antecedents per robatori amb força a Madrid, i va ser detinguda per un presumpte delicte de robatori en grau de temptativa. El detingut va ser posat en llibertat amb càrrecs després de declarar en el jutjat. 

Des del mes de gener s'han produït a Alella un total de 53 robatoris amb força —dos d'ells amb intimidació— i 9 temptatives que no van arribar a consumar-se. 

Pujar al principi de la pàgina