Portada|Adolescència i Joventut|El Servei de Gestió d´Informació i Recursos d´Alella GIRA
 
Versió per imprimir
El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA

El Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA està ubicat a l'Espai Jove i s'adreça a totes les persones joves d'entre 16 i 30 anys del municipi que vulguin rebre un assessorament individual i personalitzat en temes formatius, laborals, d'habitatge, de salut, de mobilitat internacional o d'associacionisme, entre d'altres. 

A través del GIRA també s'oferiran jornades i tallers puntuals a fi de donar a conèixer els recursos dels què els joves poden disposar, ja siguin propis del municipi, del territori o de fora del país. De manera que el servei pot ser una eina molt útil per ajudar al jovent en temes tant diversos com buscar feina, compartir pis, demanar una beca o reprendre els seus estudis. El servei està gestionat pel mateix personal de l'Espai Jove i té per objectiu acompanyar a qualsevol jove en la seva trajectòria vital. 

Per poder accedir al servei només cal demanar hora a través de correu electrònic (gira@alella.cat), per telèfon (935497245 i 615844728) o directament a través del web de l'Espai 16·30 (www.alellajove.cat).

GIRA

 

Pujar al principi de la pàgina