Notícies
Publicat el 28 de maig de 201528.05.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La deixalleria fixa reobre les portes després de quatre mesos d'obres

DeixalleriaLa deixalleria mancomunada d'Alella, el Masnou i Teià torna a estar operativa des del dimarts 2 de juny després de quatre mesos de tancament per obres d'ampliació. Els treballs han servit per facilitar la circulació dins de la instal·lació i per millorar alguns espais d'aportació de residus.
L'actuació ha comportat també la incorporació d'una nova bàscula i la renovació i reubicació de l'antiga. Per fer aquests canvis s'ha adequat les rasants del vial per encabir-hi la plataforma d'accés.  Amb les obres realitzades, es garanteix la funcionalitat i la idoneïtat de les infraestructures de la deixalleria i es dota els vials de pavimentació per millorar servei i facillitar l'accés als usuaris.
La deixalleria mancomunada va ser inaugurada l'any 2002, i l'any 2007 la Mancomunitat de Serveis d'Alella, el Masnou i Teià va posar en funcionament el servei de deixalleria mòbil.
Durant els mesos de tancament el servei de recollida s'ha centralitzat a la deixalleria mòbil i a la deixalleria mancomunada de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt.

Horari:
De dimarts a dissabte  de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Diumenge de 10 a 13 h
Dilluns és tancat

El telèfon és el 93 555 86 99

També poden consultar a la pàgina web de www.ladeixalleria.cat tota la informació referent a la Deixalleria

FOTO: Ajuntament del Masnou

Informació relacionada
La recollida selectiva de residus s'apropa al 45%, 11 punts més que l'any anterior
Aquest dilluns, 8 de febrer, es tornaran a ruixar les copes dels arbres per reduir-ne l'afectació
El nou servei, que es va posar en marxa l'1 de gener, inclou la recollida de totes les fraccions i incorpora diverses millores ambientals.
Pujar al principi de la pàgina