Portada|Cooperació|Projectes al desenvolupament subvencionats l'any 2011
 
Versió per imprimir
Projectes al desenvolupament subvencionats l'any 2011

Associació Educació PopularCampanya d'Alfabetització a Nicaragua
Associació Educació Popular Carlos Fontseca Amador- Barcelona (Solidaridad con Nicaragua)
Import destinat: 12259,35 euros
Descripció del projecte: La lluita contra l'analfabetisme és un moviment històric a Nicaragua. Es tracta d'un projecte que implica les comunitats indígenes, alcaldies i la societat civil per tal d'eliminar l'analfabetisme amb educació, formació i capacitació de la societat civil. El projecte es divideix en dos parts, la de formació i sensibilització i la de creació d'un museu.

Associación Vínculos Ahimsa Pro-NicaraguaCentre d'Atenció Social i integral de la infància, l'adolescència, la joventut i la dona –2
Asociación Vínculos Ahimsa Pro-Nicaragua
Import destinat: 5070.90 euros
Descripció del projecte:  L'objectiu principal és el d'oferir als col•lectius més vulnerables del barri Memorial Sandino i voltants, un conjunt de serveis d'atenció social professionals impartits a la Casa Social Ahimsa, com a mitjà vehicular per a l'adquisició de millors nivell de dignitat, coneixement, autoestima, relacions interpersonals i de formació entre els beneficiaris.

Associació Solidària i LogísticaConstrucció d'un edifici per a l'escola Dionisio Herrera del municipi de Villanueva
Associació Solidària i Logística
Import destinat: 8000 euros
Descripció del projecte:  El projecte pretén dotar la comunitat de Villanueva d'un lloc digne on els infants puguin rebre una educació bàsica no condicionada per l'extrema meteorologia de la zona i altres efectes adversos, com que els alumnes dels sis cursos hagin de compartir el mateix espai o estiguin condicionats per constants distraccions externes al centre.

Grip de Suport al Colectivo de Mujeres de MatagalpaBanc comunitari millora i construcció d'habitatge gestionat per l'Organització de Dones  Rurals de Matagalpa-2
Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa
Import destinat: 7829.75 euros
Descripció del projecte: El projecte té un caràcter integral i correspon a un pla de desenvolupament comunitari i al pla quinquenal del Colectivo de Mujeres de Matagalpa avalat per l'Alcaldía de Matagalpa i institucions de l'Estat. El projecte té dos grans aspectes: l'enfortiment de les dones en capacitats organitzatives per a la participació i incidència política i capacitats tècniques i, el desenvolupament d'alternatives productives i capitalització i accés a recursos productius, accés i control productiu de béns comunitaris per a les dones, garantia de sobirania alimentària i de la conservació de llavors criolles i recursos naturals.

Fundació Ulls del mónUlls del Sàhara 2010-2012. Suport integral a l'atenció oftalmològica i òptica de la població Sahrauí
Fundació Ulls del món
Import destinat: 12000 euros
Descripció del projecte: El programa pretén donar resposta a les necessitats oftalmològiques i òptiques que el Servei d'Oftalmologia del Ministeri de Salut de la RASD ha detectat pels propers anys, a través de suport logístic, l'atenció òptica, la revisió ocular de la població infantil refugiada, la formació de nous tècnics en òptica en taller i la sensibilització.


Pujar al principi de la pàgina