Portada|Cooperació|Beques estades solidàries
 
Versió per imprimir
Beques estades solidàries

Si teniu més de 20 anys i almenys dos anys d'empadronament a Alella reuniu tots els requisits per optar a una de les dues beques per fer estades solidàries que programa la Regidoria de Cooperació Internacional. No hi ha límit màxim d'edat per poder participar. L'objectiu de l'estada és entrevistar els líders comunitaris i enregistrar-ho en vídeo per tal de muntar un petit documental a la tornada i fer difusió de la seva situació.

L'estada permetrà les persones becades accedir a una realitat oculta als ulls dels turistes. Les estades, tenen una durada de dues setmanes i mitja, es faran al mes d'agost i tindran una nova destinació: Mèxic.

Les inscripcions es faran del 15 d'abril al 15 de maig a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania o per Internet (www.alella.cat/tramits).

De la mà de l'Associació Catalana per la Pau, amb gairebé 30 anys d'experiència en la cooperació internacional, i la seva sòcia a Oaxaca (Mèxic), l'Observatori de Drets Humans dels Pobles, les persones becades podran visitar diferents comunitats indígenes mixteques i conèixer en primera persona la seva història de lluita i resistència. 

CooperacióEstades 2019Estades 2019Estades 2019banner1-estades-solidaries
banner2-estades-solidaries
    

Pujar al principi de la pàgina