Notícies
Publicat el 18 de març de 202418.03.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Exposició pública de la modificació de la delimitació de franges de prevenció d'incendis
Franges 2018

Fins al 26 d'abril de 2024 és a exposició pública la modificació de la delimitació de les franges de prevenció d'incendis aprovada inicialment pel Ple municipal del 29 de febrer. Aquesta modificació suposa una actualització i adequació a la norma normativa de prevenció d'incendis de la delimitació aprovada l'any 2004 i ampliada dos anys després amb noves incorporacions.

Amb la nova delimitació que et sotmet ara informació passen a ser  elements afectats  les  urbanitzacions,  els  nuclis  de  població,  les  edificacions  i  les  instal∙lacions situats en terrenys forestals o en la franja de cinc-cents metres que els envolta. Aquests elements afectats han d'assegurar, entre d'altres, l'existència d'una franja  exterior de protecció d'almenys vint‐i‐cinc metres d'amplada al voltant, lliure de vegetació seca i amb la massa arbòria aclarida que compleixi les característiques  que s'estableixin per reglament. 

El projecte de delimitació ha estat realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona, la redacció d'aquest estudi es va iniciar la segona meitat de l'any 2022, que durant l'any 2023 es lliuren els primers resultats i s'hi realitzen modificacions, i el 9 de gener de 2024 s'acaba de lliurar la documentació definitiva. 

La modificació de la delimitació de les franges es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups municipals (ERC+SxA, Alella Primer-PSC i Per Alella Junts i Primàries Alella) excepte el PP que es va abstenir. 

Podeu accedir a tota la documentació des d'aquest enllaç 

  

Informació relacionada
Pujar al principi de la pàgina