Notícies
Publicat el 12 de desembre de 202312.12.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Lleonart acomiada l'any amb un bon balanç
Mostra de Nadal Can Lleonart

Can Lleonart s'ha refermat aquest curs 2022-2023 com un centre cultural de referència dins i fora d'Alella. L'any es tanca amb més de 900 usuaris i usuàries, dels quals entre un 50 i 60% —depenent de les diferents programacions— són d'Alella. 

En 10 anys l'equipament ha duplicat el seu alumnat, que està format sobretot per dones ja que representen més del 70% del públic habitual del centre. La mitjana d'edat, està a l'entorn dels 60 anys i quasi el 30% dels usuaris i usuàries del curs són nou alumnat, una dada molt destacable que es podria vincular amb les piràmides  demogràfiques actuals, i les primeres jubilacions de la generació del baby boom, al marge de la trajectòria i l'ampli ventall de cursos i tallers que ofereix Can Lleonart. 

Inscripcions a la nova temporada 
Can Lleonart ja té a punt l'oferta cultural de la nova temporada d'hivern. Les inscripcions s'obren el 19 i 20 de desembre per a l'antic alumnat i veïns i veïnes d'Alella i el 21 per a tothom. Trobareu tota la informació de cursos, tallers, sortides, tertúlies i exposicions actualitzada a alella.cat/canlleonart

Mostra de Nadal
Del 4 al 21 de desembre es poden visitar a la primera planta de Can Lleonart els treballs realitzats per l'alumnat pels diferents tallers i cursos. 

Pujar al principi de la pàgina