Notícies
Publicat el 16 de juny de 202316.06.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Lleonart celebra 20 anys de servei al poble
20 anys de Can Lleonart

Can Lleonart va tancar la temporada dijous 15 de juny amb un comiat molt especial: una festa de celebració dels 20 anys d'activitats del Centre Cultural. La festa va reunir més de 230 persones, la major part usuaris i usuàries habituals del centre i també talleristes, personal tècnic i representants municipals, que van compartir un sopar a la fresca al pati de Can Lleonart, amenitzat per l'alumnat del taller de gralles, la Polifònica Joia i les alumnes del curs de l'indi hop. Al final del sopar, els regidors i les regidores de Cultura d'aquests darrers 20 anys van bufar les espelmes juntament amb el personal responsable de l'equipament. 

Coincidint amb aquesta celebració, també es van exposar alguns dels treballs realitzats als diferents tallers que s'ofereixen al centre.

En els seus 20 anys de trajectòria el Centre Cultural s'ha convertit en un referent i un punt de trobada per veïns i veïnes d'Alella i també per persones dels municipis veïns. Aquest curs s'ha incrementat el nombre d'usuaris/es fins a arribar a les 800 persones apuntades als cursos i tallers i les diferents activitats programades, una xifra superior a les registrades abans de la pandèmia i el doble de les acollides fa deu anys.



Veure el vídeo amb un tast de la festa

×  
Can Lleonart celebra 20 anys de servei a Alella Can Lleonart celebra 20 anys de servei a Alella

Pujar al principi de la pàgina