Notícies
Publicat el 24 de març de 202324.03.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Inscripcions als cursos i sortides de Can Lleonart

Can Lleonart

Can Lleonart ja té a punt el programa de primavera, que arrencarà el proper 3 d'abril, amb noves propostes de cursos, sortides i tertúlies. Tota la informació està disponible a la pàgina www.alella.cat/canlleonart i també als fulletons disponibles al Centre Cultural i l'Ajuntament. Les inscripcions als cursos i les sortides per a usuaris i usuàries i veïns i veïnes del poble s'obren el 28 i el 29 de març. A partir del 30 de març, les inscripcions s'obren a tothom.

Per aquesta primavera s'han programat cinc sortides: tres de natura i dos culturals. Les sortides de natura proposen una ruta per Hostalric i el parc de les Rieres (12 d'abril); pel Castell de Celrà, Juià i Palagret (26 d'abril); i un passeig pel Camí de Ronda, de Llança a Port de la Selva (24 de maig). Les sortides culturals seran a la Sagrada Família (3 de maig) i al barri de la Barcelona (7 de juny).

El programa inclou també quatre tertúlies de diferents temàtiques. La primera serà el 13 d'abril i tindrà com a convidat el periodista de RAC1 Adrià Santasusagna que analitzarà l'impacte de les Eleccions Municipals a la política catalana. El 18 de maig, Txus García i Sònia Moll, faran un recital a dues veus al voltant de la lluita LGTBIQ+. L'1 de juny, Miquel Pucurull, explicarà la seva experiència en el món de l'esport i com la seva afecció a córrer l'ajudat a viure millor. La darrera tertúlia és musical i tindrà Antoni Vivaldi com a músic protagonista. El 18 de juny el divulgador musical Joan Vives, endisarà el seu públic en l'obra del gran retratista de la natura. 

Sopar de celebració dels 20 anys de Can Lleonart 

Can Lleonart fa 20 anys i ho volem celebrar amb vosaltres amb el sopar de fi de curs al pati del centre cultural. Aprofitarem també per mostrar alguns dels treballs realitzats als diferents cursos i tallers! 

La festa serà dijous 15 de juny a partir de les 20.30 hores

El preu del tiquet és de 12 euros i es podran adquirir a partir de l'1 de juny.

Pujar al principi de la pàgina