Notícies
Publicat el 18 de gener de 202318.01.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament lliura les claus d'un habitatge social de lloguer del Canonge
Lliurament claus d'un pis del Canonge

L'alcalde d'Alella, Marc Almendro, acompanyat de la regidora de Serveis a les Persones, Mercè Vizern, ha signat aquest dimecres, 18 de gener, el contracte d'arrendament d'un dels tres habitatges socials de lloguer per a joves situat al carrer Canonge, 52. L'immoble havia quedat lliure un cop finalitzat el contracte de cinc anys de l'anterior llogatera. L'Ajuntament ha posat al dia l'habitatge per tal que pugui ser ocupat pel Joel, la persona adjudicatària que corresponia segons l'ordre de la llista generada a partir del sorteig realitzat el 13 de maig de 2021.

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys, no prorrogables, i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI i la taxa de residus, és de 259,18 euros.

A la convocatòria, la segona que es fa d'aquesta promoció d'habitatges de l'Ajuntament, se'n van presentar 49 sol·licituds de les quals 20 han estat excloses per incompliment dels requisits o manca de documentació, i 29 van ser admeses. La llista d'espera té una validesa de 5 anys. 

Per prendre part en aquesta convocatòria calia tenir entre 18 i 35 anys, acreditar un mínim de 3 anys continuats d'empadronament o de manera discontínua en els darrers 10 anys, i reunir la resta de requisits establerts a les bases. 

Pujar al principi de la pàgina