Notícies
Publicat el 13 de maig de 202113.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Sortejats els habitatges socials de lloguer per a joves del Canonge
Sorteig

Aquest dijous, 13 de maig, s'ha fet el sorteig d'adjudicació dels habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge. El sorteig s'ha fet a la Sala de Plens de l'Ajuntament en un acte sense presència de públic, a causa de les restriccions per la pandèmia, però que s'ha pogut seguir en directe pel canal Youtube de l'Ajuntament

A la convocatòria, la segona que es fa d'aquesta promoció d'habitatges de l'Ajuntament, s'han presentat 49 sol·licituds de les quals 20 han estat excloses per incompliment dels requisits o manca de documentació, i 29 han estat admeses. El sorteig s'ha fet, com ja és habitual, a partir de l'extracció de 29 boles amb el número assignat a cadascun dels números de DNI de les persones sol·licitants. La primera sol·licitud, segon l'ordre de sortida, podrà accedir directament a un dels tres immobles de la promoció que ja es pot utilitzar. Els altres dos habitatges encara no es poden adjudicar: un està pendent de l'acabament del termini d'adjudicació i l'altre pis que s'havia d'adjudicar va ser ocupat de forma il·legal. L'Ajuntament està fent tots els tràmits judicials per poder recuperar-lo i posar-lo a disposició de les persones adjudicatàries. En el moment que es pugui desocupar, podrà ser utilitzat per la segona persona de la llista. 

A més d'adjudicar el pis disponible, amb aquest sorteig també ha quedat ordenada una borsa de 28 persones sol·licitants per a futures adjudicacions que tindrà una validesa de 5 anys. 

Per prendre part en aquesta convocatòria calia tenir entre 18 i 35 anys, acreditar un mínim de 3 anys continuats d'empadronament o de manera discontínua en els darrers 10 anys, i reunir la resta de requisits establerts a les bases. 

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI, oscil·la entre els 328 i els 259 euros, en funció de la superfície del pis.

Podeu consultar l'acta del sorteig amb l'ordre establert de les sol·licituds en aquest enllaç

×  
Sorteig per a establir l'ordre d'adjudicació dels pisos per a joves del carrer Canonge Sorteig per a establir l'ordre d'adjudicació dels pisos per a joves del carrer Canonge
Pujar al principi de la pàgina