X
Avis serveis AOC
Filtrar esdeveniments
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per serveis Obrir/tancar filtre
Serveis
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Agenda
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
DIMECRES
21
SETEMBRE
2022
16:30 h
Tastet d'extraescolar a l'Àgora
Lloc Espai Jove
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Jornades, Joves
Àgora reduïda

La Regidoria d'Adolescència i Joventut s'ha dissenyat una proposta d'activitats extraescolars per aquest curs 2022-2023 per a les adolescents i joves del municipi.

La nova programació d'extraescolars per a adolescents inclou quatre cursos setmanals: dansa urbana, dilluns i dimecres, fitboxing, dimarts, creació musical i teles aèries, dijous. Les activitats comencen el 4 d'octubre i encara es poden fer les inscripcions emplenant aquest FORMULARI. Trobareu tota la informació d'horaris i preus en aquest enllaç

Jornada de portes obertes

El dimecres 21 de setembre, a partir de les 16.30h, es podran fer tastets dels tallers participant en la jornada de portes obertes a l’Àgora. Les persones encarregades dels tallers faran una demostració de cadascuna de les activitats.

Tornem a obrir l'espai de trobada

Les portes de l'Àgora són obertes cada tarda per adolescents de 12 a 16 anys, de 16 a 20h. Els dilluns es fan jocs (de taula, futbolí, billar, ping-pong), dimarts tallers creatius, dijous debats temàtics i divendres cinefòrum i seriefòrum. A partir d'octubre, també obrirà en dissabtes alterns.

Pujar al principi de la pàgina