Notícies
Publicat el 9 de setembre de 202209.09.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 13 de setembre s'obren les inscripcions als tallers i sortides de tardor de Can Lleonart
Can Lleonart

Després del parèntesi de l'estiu, Can Lleonart torna amb les piles carregades amb el programa de tardor. Són una setantena de cursos, cinc sortides -dues de cultura i tres de natura-, i tres tertúlies.

Les inscripcions als cursos i a les sortides s'obren el 13 i 14 de setembre per a antic alumnat i persones residents a Alella. El 15 de setembre, les inscripcions s'obren a tothom.

Les sortides culturals conviden a descobrir la Barcelona “canalla” i les Rambles. Les de natura ofereixen la possibilitat de passejar pels camins dels Miquelets, entre Besalú i  Beuda; caminar entre volcans per les Ermites del Corb; o endinsar-se a l'Espai Natural de les Guilleries.

Les tertúlies arrenquen el 6 d'octubre amb el divulgador musical Joan Vives en una sessió dedicada a Astor Pioazzola. L'1 de setembre la convidada és Alba Alfageme, psicòloga de violència masclista i perspectiva de gènere que parlarà de la realitat del #MeToo i el #cuéntalo, com ha fet a través del llibre Quan cridem els nostres noms. Aquesta xerrada s'emmarca dins de les Jornades del 25N. La darrera tertúlia serà el 22 de desembre amb la filòloga Joana Masó i l'activista i poetessa, Princesa Inca, que parlaran sobre la poesia i la literatura com bàlsam del patiment mental. La xerrada estarà moderada per Edgar Vinyals, integrador social, i s'emmarca dins del programa de les 2es Jornades de Salut Mental.

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/canlleonart

Pujar al principi de la pàgina