Notícies
Publicat el 30 de juny de 202230.06.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament renova els equips de desfibril·lació
Desfibril·lador

L'Ajuntament ha renovat els equips desfibril·ladors instal·lats en punts estratègics del municipi i els dos equips mòbils incorporats als vehicles de la Policia Local. La renovació dels aparells s'ha fet mitjançant l'adhesió al sistema d'adquisició centralitzada dels ens locals de Catalunya, amb una inversió total d'instal·lació i manteniment de 17.376 euros, a pagar en 48 mensualitats.

Alella disposa des de fa tretze anys d'aparells d'intervenció immediata. Són equips tècnics homologats que permeten analitzar el ritme cardíac, identificar les arrítmies mortals i administrar una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme viable amb nivells alts de seguretat.

L'any 2009, la Policia Local va adquirir un primer aparell mòbil i l'any 2015 es van instal·lar quatre desfibril·ladors al Pavelló Municipal d'Esports, la zona escolar del Bosquet, el Camp d'Esports Municipal i la Plaça de l'Ajuntament. La xarxa de desfibril·ladors es va ampliar l'any 2018 amb tres nous aparells fixes que es van ubicar a l'Escola La Serreta, l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, les Pistes d'Entrenament d'Atletisme i un equip mòbil que es va incorporar a un vehicle de la Policia Local.

Pujar al principi de la pàgina