Notícies
Publicat el 8 de març de 202208.03.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 30 de març arrenca la campanya per fer “Front comú als robatoris”
Front comú als robatoris

El pròxim 30 de març es donarà el tret de sortida al projecte “Front comú als robatoris”, una iniciativa que neix amb l'objectiu de reforçar la seguretat ciutadana i la qualitat de vida del poble. La proposta planteja un treball col·lectiu, braç a braç, entre l'Ajuntament i la ciutadania, per obrir la mirada i abastar propostes que puguin beneficiar tota la comunitat. La voluntat és construir respostes amb el veïnatge d'Alella, que s'adaptin a la realitat del municipi i alhora serveixin per iniciar un procés de treball en xarxa que connectarà als diferents col·lectius i persones del poble.

El projecte arrenca amb una sessió inaugural, en format de conversa, en què s'explicarà l'esperit d'aquesta campanya i es facilitaran dades per tal de contextualitzar la situació i fixar un punt de partida. La idea és que la ciutadania pugui accedir a les dades i escoltar la veus dels experts per tenir més coneixements i acabar fent propostes per formar part de la solució. La campanya vol reforçar la seguretat ciutadana i prevenir els robatoris per tal que la ciutadania se senti més bé i més segura vivint a Alella.

La trobada és oberta a tota la ciutadania i es farà a les 19h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. L'acte comptarà amb la participació de l'alcalde d'Alella, Marc Almendro, i el secretari general del Departament d'Interior de la Generalitat, Oriol Amorós, que aportaran una visió general dels reptes de la seguretat. Per acabar, el sotsinspector de la Policia Local d'Alella, Josep Antoni Gómez, explicarà la situació al municipi, i la tècnica de participació ciutadana, Núria Rodríguez, detallarà el contingut i el funcionament de la campanya i les diferents sessions programades. Per participar en la sessió, i fer seguiment de la campanya, es recomana fer la inscripció prèvia emplenant aquest FORMULARI 

Aquesta trobada servirà per obrir camí en les tres sessions posteriors que se centraran en temàtiques concretes i que comptaran a persones especialitzades en cada matèria: seguretat ciutadana, els robatoris i el bon veïnatge.

El projecte de "Front comú als robatoris", tindrà continuïtat amb un diàleg obert on les persones participants a les sessions podran fer propostes que, posteriorment, seran analitzades per persones expertes. Aquelles propostes que es considerin viables seran les accions que es proposaran per fer front als robatoris i incrementar la seguretat. 

El programa de sessions

  • Acte de presentació: 30 de març a les 19h a l'Espai d'Arts Escèniques. FORMULARI D'INSCRIPCIONS 
  • Sessió de seguretat ciutadana: 20 d'abril a les 19h a la Sala Carquefou
  • Sessió sobre robatoris: 4 de maig a les 19h a la Sala Carquefou
  • Sessió sobre el bon veïnatge: 17 de maig a les 19h a la Sala Carquefou 
Pujar al principi de la pàgina