Notícies
Publicat el 5 de novembre de 202105.11.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La liada”, punt de partida del nou Pla d'Adolescència i Joventut
La Liada

A final d'any finalitza el Pla Local d'Adolescència i Joventut vigent des de 2018. El pla s'ha vist condicionat per la crisi sanitària i social, una situació que ha afectat al conjunt de la població, però que ha estat especialment punyent per a les persones menors de 30 anys. Aquest context ha obligat a adaptar el pla vigent i marcarà les línies d'actuació del pla futur. 

Aquest pla ha de servir per guiar les polítiques municipals d'adolescència i joventut dels pròxims quatre anys. El document ha de recollir les línies estratègiques i de treball per desenvolupar polítiques de joventut adaptades a la realitat alellenca. Des del juny s'ha començat a treballar des de les diferents àrees de l'Ajuntament en una primera fase de diagnosi. Ara toca comptar amb la part més important: el col·lectiu per al qual s'elabora aquest pla.

Per fer-ho, s'organitza dissabte, 13 de novembre, de 18.30 a 22h, “La liada”, un espai de trobada per recollir propostes que formaran part del procés d'elaboració del proper pla. Adolescents i joves han estat citats a explorar, expressar-se, connectar i fer xarxa, en relació a com viure millor, emancipar-se i fer un poble més jove i divers. A més, podran participar del sopar i la binga musical i d'un concert organitzat pel Casal d'Alella. 

Pujar al principi de la pàgina