Notícies
Publicat el 7 de juny de 202107.06.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Agora torna a obrir portes
Sala d'estudi juny-juliol

Després d'uns mesos de tancament obligat per la pandèmia, l'Àgora torna a obrir les portes de l'equipament situat a les Antigues Escoles Fabra. Tot i que l'espai estava tancat, el personal d'Adolescència i Joventut ha mantingut les activitats durant tot a aquest temps en format no presencial, amb consultes i assessorament amb cita prèvia i fent treballs d'acompanyament a l'Institut i al carrer. 

Ara que les restriccions s'han relaxat i s'apropen les vacances d'estiu, l'Àgora torna a obrir les seves portes al jovent del poble perquè tingui un espai per fer deures i treballs, per jugar o per compartir una estona amb altres companys i companyes. Les sales de trobada de la primera planta romandran obertes els dimecres i dijous de 16h a 20h. Per a consultes i assessorament es pot demanar cita prèvia al GIRA (gira@alella.cat i 615 84 47 15).

Sala d'estudi, del 8 de juny al 4 de juliol

L'Àgora torna a posar a disposició del jovent d'Alella del 8 de juny al 4 de juliol una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs. Aquest servei es posa en marxa en l'època d'exàmens a Batxillerat, Cicles Formatius i a la Universitat per facilitar als joves, de 16 a 30 anys, un espai adequat per estudiar i adaptat a les mesures de seguretat establertes per la pandèmia. L'horari és dimarts, dimecres i dijous, de 10 a 15 i de 16 a 23h, i diumenges, de 16 a 23h. 

L'aforament és limitat i caldrà portar mascareta. 

 

 

Pujar al principi de la pàgina