Notícies
Publicat el 2 de juny de 202102.06.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Recollits en un mapa els projectes de cooperació que han rebut suport alellenc
mapa de la cooperació

La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament ha recollit en un mapa interactiu, que es pot consultar per Internet, els diferents projectes de cooperació al desenvolupament que han rebut suport alellenc des de l'any 2007 i fins a 2020. S'ha destinat un total de 529.229 euros en 93 d'aportacions repartides entre 61 projectes. Amb el 0,7% del pressupost d'ingressos de l'Ajuntament que es destina a ajuts al desenvolupament, s'han finançat projectes de suport a l'escolarització i l'educació, de l’àmbit social, sanitari i assistencial, i d'altres adreçats a afavorir l'activitat econòmica, sobretot dels col·lectius més vulnerables. 

En tots aquests anys, les aportacions dels alellencs i alellenques s'han distribuït per 21 països d’Àfrica, Amèrica i Àsia: Senegal, Mali, Camerun, Nicaragua, Moçambic, Nepal, Bolívia, Guatemala, Haití, Índia, Hondures, Algèria, Gàmbia, Benín, Burkina Faso, República Dominicana, Mèxic, Sàhara Occidental, Equador, Colòmbia i El Perú. 

A través del mapa es pot accedir a tots els projectes subvencionats per l'Ajuntament en 14 anys de Cooperació al Desenvolupament. La informació està ordenada per anys, i recull la ubicació en el mapa dels projectes que han rebut suport en cada exercici. 

Des de la icona de situació s'obre un desplegable amb totes les dades tècniques del projecte i enllaços per ampliar informació: ONG, aportació econòmica, resum amb l'objectiu de l'actuació subvencionada i imatges de l'experiència. 

Es pot accedir directament des de www.alella.cat/mapacooperacio

Pujar al principi de la pàgina