Notícies
Publicat el 14 de maig de 202114.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Policia Local posa en marxa una campanya de control de motocicletes i ciclomotors
Policia

La Policia Local portarà a terme la setmana vinent, del 17 a 23 de maig, una campanya de seguretat viària adreçada als conductors i conductores de ciclomotors i motocicletes per verificar les condicions tècniques i administratives d'aquest tipus de vehicles.

L'objectiu d'aquesta campanya és detectar les infraccions relacionades amb l'alteració i modificació d'aquests vehicles per tal de prevenir conductes imprudents i així reduir la possibilitat que es produeixin accidents.

L'actuació consistirà en la realització de controls per verificar la documentació dels vehicles (permís de conducció, permís de circulació, assegurança i ITV), així com les seves condicions tècniques (llums, escapaments, pneumàtics, miralls, sorolls i fums). Una de les finalitats d'aquests controls, a banda de verificar els elements bàsics de seguretat, és la de detectar les alteracions tècniques, ja que això fa que el vehicle pugui suposar un perill pel conductor o conductora i també per a la resta d'usuaris i usuàries de la via.

Aquesta campanya dóna continuïtat a les accions de control de sonometria que es fan realitzar l'any passat a ciclomotors i motocicletes, per tal de reduir la contaminació acústica. 

Pujar al principi de la pàgina