Notícies
Publicat el 9 de setembre de 202009.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El dimarts 15 s'obren les inscripcions a les activitats trimestrals de Can Lleonart
Can Lleonart primavera

El dimarts dia 15 s'obriran a la ciutadania d'Alella (i el dimecres 17 per al públic en general) les inscripcions en les diferents activitats que el Centre Cultural Can Lleonart ha programat per a aquest trimestre. Sempre que l'evolució de la pandèmia i les directrius de les autoritats sanitàries ho permetin, els alellencs i alellenques podran gaudir d'un munt de propostes de tota mena al llarg dels propers tres mesos.

Des de cursos i tallers fins a tertúlies passant per diverses sortides, el gruix d'activitats es poden trobar en aquesta pàgina web. Totes amb preus ajustadíssims (algunes fins i tot són gratuïtes) i amb un alt nivell de qualitat pel que fa als docents, instructors o tertulians que les dirigiran. En aquesta mateixa pàgina, i en la informació de cadascuna de les activitats, trobareu un enllaç per inscriure-us amb tots els detalls que us caldrà complimentar. 

Els cursos i tallers comprenen set àmbits diferents: coneixement, recursos, salut, informàtica, idiomes, cuina i tastos de vins. Quant a les tertúlies, que es duran a terme a l'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella, se n'oferirà una cada mes i estaran protagonitzades per personatges prou coneguts: l'escriptor i periodista Gaspar Hernández, el músic i divulgador Joan Vives i la politòloga Beatriz Talegón. Pel que fa a les sortides, aquest trimestre n'hi ha programades quatre: als Rasos de Peguera (Berguedà), a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès), al Barri Gòtic de Barcelona i al Baix Empordà.

Les normes Covid-19 que s'aplicaran en totes les activitats seran les següents:

  • L'aforament s'adaptarà a la normativa sanitària vigent.
  • Es facturarà l'import de les activitats un cop finalitzades.
  • Tots els pagaments han de ser per domiciliació bancària.
  • L'organització s'adaptarà a la normativa que dicti en cada moment la Generalitat o l'Ajuntament d'Alella.
Pujar al principi de la pàgina