X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 7 de gener de 202007.01.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Nou any i noves propostes a Can Lleonart
icones

Can Lleonart enceta les activitats de 2020 el 13 de gener amb un programa trimestral que inclou 60 cursos i tallers —21 dels quals són nous— tertúlies i sortides. Els antics usuaris i els veïns i veïnes d'Alella poden apuntar-se el 8 i 9 de gener i a partir del 10 de gener les inscripcions s'obren a tothom. 

Tertúlies

El programa d'hivern té com a tertulians Joan Vives, divulgador musical, que tornarà a Alella el 23 de gener per parlar de Mozart i la música salzburguesa. El segon convidat de la temporada és Gerard Quintana, un músic amb ànima de llibreter que parlarà a Can Lleonart de l'altra seva gran passió: la literatura. Serà el dia 20 de febrer. L'apartat de tertúlies el tancarà la periodista i escriptora Esther Vivas, autora del llibre Mama desobedient. A la xerrada, que es farà el 19 de març, es reflexionarà sobre maternitat i feminisme. Les entrades són gratuïtes i es poden recollir anticipadament a Can Lleonart.

Visites i sortides 

També es proposen sis sortides: la ruta de l'Onyar; la visita al barri Gòtic de Barcelona; una sortida amb raquetes de neu; una visita al castell de Montgrí; un recorregut per les Tines del Llobregat i de la Riera de Mura i una visita guiada a la Pedrera. 

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/canlleonart

Les novetats de la temporada
  • Viatge a l'antiga Roma
  • Història de Barcelona
  • Iniciació al dibuix i al color
  • Taller de terrisseria 
  • Curs bàsic de fotografia 
  • Curs de fotografia de viatges
  • Taller d'orquídies
  • El nostre hort
  • Vols aprendre a cosir a màquina?
  • Shirin-you - Un bany al bosc
  • Tu sí que vals! Un taller per a dones
  • Per treure-li tot el suc: el peix
  • Els calçots i la seva cuina
  • Taller participatiu de cuina amb robot
  • Menjar per escalfar l'ànima
  • Per treure-li tot el suc: coques i pastissos salats
  • Ràpid i deliciós
  • Vins de crisi, grans vins a preu petit
  • Tast de formatges italians amb vins
  • Interpretar el territori a través dels vins negres
Pujar al principi de la pàgina