Notícies
Publicat el 27 de setembre de 201927.09.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Lleonart acull la trobada de responsables de joventut de la demarcació de Barcelona
Som Joventut

Can Lleonart acull aquest dissabte, 28 de setembre, la trobada dels regidors/es i consellers/es comarcals de la demarcació de Barcelona, organitzada per la Direcció General de la Generalitat.  La trobada "Som Joventut" estarà presidida per la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i s'espera la participació de una vuitantena de càrrecs electes de la demarcació, entre ells la regidora d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament d'Alella, Mercè Vizern.

L'objectiu de la jornada és donar a conèixer els reptes de les polítiques locals de joventut, com són la d'augmentar els recursos, incrementar la coordinació entre els agents, legitimar-se i esdevenir una prioritat pel conjunt de les institucions o millorar la visualització de la seva utilitat social. 

La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, obrirà la trobada a les 10.15 hores al Centre Cultural de Can Lleonart d'Alella i compartirà els nous reptes de les polítiques de joventut del Govern, com són el suport tècnic i econòmic al món local o el nou Pla Nacional de Joventut 2021-2030. Ho farà acompanyat de l'alcalde d'Alella, Marc Almendro.

Prèviament, atendrà als mitjans de comunicació assistents a l'acte. 

FONT: Generalitat de Catalunya 

 

 

 

 

 

Pujar al principi de la pàgina