Notícies
Publicat el 14 de setembre de 201914.09.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Lleonart obre les portes a la tardor
Can Lleonart
Can Lleonart obre les classe el 7 d'octubre amb nous tallers i activitats pensades en clau a la nova època de tardor. El 16 i 17 de setembre ja poden fer les inscripcions els antics alumnes i usuaris i usuàries empadronats/des a Alella, i a partir del 18 de setembre les inscripcions s'obren a tothom. 
Aquest trimestre s'ofereixen des del centre cultural d'Alella una seixantena de  cursos i tallers de temàtiques molt àmplies i adreçades a tots els públics, a més de les habituals sortides, itineraris i tertúlies. Els cicles musicals que fins ara es venien programant cada trimestre a Can Lleonart, es traslladen a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. El nou equipament, inaugurat l'1 de juliol, té previst iniciar la seva programació estable abans de final d'any.
Les inscripcions als cursos es poden fer directament a través del web www.alella.cat/canlleonart, des d'on també es podrà consultar tota la programació.


Cinc sortides 
Aquesta temporada Can Lleonart inclou cinc sortides: una passejada des de Pals a Sa Riera (2 d'octubre), una sortida en bicicleta per la via verda d'Ogassa fins a Sant Joan de les Abadesses (23 d'octubre), una visita al Raval Medieval (6 de novembre), una travessa pels cingles de Collsacabra (20 de novembre) i per, finalitzar, una visita al Museu de la Tècnica de Terrassa (4 de desembre).


Quatre tertúlies 
Can Lleonart ha preparat quatre tertúlies de temàtiques variades per als dies 3 i 24 d'octubre, 21 de novembre i 12 de desembre. La primera serà la de la doctora en Psicologia Sara Domènech que parlarà sobre el impacte dels trastorns neurològics en la població. La cuinera Ada Parellada visitarà Can Lleonart per parlar de la nova cuina d'abans. El músic i divulgador musical Joan Vives ens il·lustrarà sobre el legat musical de Clara i Robert Schumann i la periodista i guionista Natza Farré ens ensenyarà el seu particular feminisme per a microones. 



Can Lleonart
Pujar al principi de la pàgina