X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 3 de maig de 201903.05.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Proposta de primavera i estiu a l'Espai Jove
Cartell primavera 12-16

Aquest dilluns, 6 de maig, comencen les inscripcions a les activitats programades per a aquesta primavera-estiu a l'Espai Jove, tant les que s'adreçen als joves de 16 a 30 anys, com les pensades pels adolescents de 12 a 16 anys.

L'Espai 12·16 inclou aquesta temporada els divendres de cines, per veure pel·lícules i sèries a l'Espai Jove i després comentarles; el tastet d'esports; i les tardes de jocs, que es faran els dijous de 17 a 19h, a més de l'espai deures, l'espai d'aprenentatge, el suport d'anglès. També s'ha programat la 3a competició a l'skate parc, que es farà el 31 de maig, i una sortida per viure una experiència de realitat virtual, que es farà el 17 de maig. 

La programació de l'Espai 12·16 també inclou el programa d'Adrenalina de l'Estiu  que enguany ofereix tres setmanes d'activitats, del 25 de juny al 12 de juliol. Les inscripcions es faran a partir del 13 de maig. Aquest estiu es recuperen les estades a Carquefou amb la participació al Raid Erdre, en la qual poden participar joves d'Alella d'entre 14 i 17 anys. Es farà del 24 al 31 d'agost i les inscripcions s'obren el 13 de maig. 

L'Espai 16·30  ofereix a la campanya de primaver-estiu diferents espais de trobada per practicar ioga, fer entrenament d'escalada o compatir un espai dona. A més es farà una sortida d'escalada a la Roca i diferents sessions per tractar temes d'interès com les feines d'estiu, la facilitació de grups o l'acroioga. 

Els dos espais comparteixen activitats com ara les programades dins d'Espais de Poesia (Poetada jove i Paraules en clarobscur, el 9 i 10 de maig) i el Cap de Setmana Jove que se celebrarà del 26 al 28 de juliol. 

Pujar al principi de la pàgina