Notícies
Publicat el 4 de gener de 201904.01.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Escalfem motors per al Cap de Setmana Jove 2019
La regidoria d'Adolescència i Joventut torna a posar en marxa un procés participatiu per implicar el jovent en el programa del Capde!
Connecta't al capde

Després de l'experiència de l'any passat, la regidoria d'Adolescència i Joventut torna a emplaçar el jovent a dir la seva en l'elaboració del programa del Cap de Setmana Jove, que enguany està previst per als dies 26, 27 i 28 de juliol.

L'objectiu d'aquest procés participatiu, que va ser batejat l'any passat amb el nom de “Connecta't al Capde”, és elaborar una programació adaptada a les demandes del jovent alellenc i també implicar els i les joves en tot el procés d'organització i desenvolupament de les activitats.

Per poder participar i fer aportacions només caldrà emplenar aquest FORMULARI abans del 7 de març. A més de fer propostes d'idees i activitats, des del formulari també hi haurà l'oportunitat d'apuntar-se a la sessió de participació que es farà el 23 de març a l'Espai Jove. La idea és que el jovent s'organitzi en distintes comissions per tal de treballar les diferents activitats que es puguin incloure al programa.

Pujar al principi de la pàgina