Versió per imprimir
CURSOS I TALLERS INFORMÀTICA


Els cursos d'informàtica es duran a terme a les aules de Can Lleonart. S'haurà de portar ordinador portàtil, en cas de no tenir-ne cal posar-se en contacte amb Can Lleonart.

NOU - PRIMER CONTACTE AMB LA INFORMÀTICA 

Deien que el futur era digital, i sembla que ja hi hem arribat! La informàtica ens pot facilitar la vida en moltes ocasions, el fet és trencar el gel per entendre'ns-hi. En aquest curs aprendrem com fer servir l'ordinador des de l'inici per tal que aquest es converteixi en el nostre aliat a l'hora de fer qualsevol tràmit, buscar informació, elaborar algun document, mirar fotos, comunicar-nos o, simplement, distreure'ns. Començarem des del principi per adquirir les nocions elementals.

Horari: dijous de 17.30 h a 19 h a partir del 6 d'octubre (5 sessions)

Preu: 42 € (quota única)

Professor: Jordi Font, informàtic. 

INFORMÀTICA BÀSICA A NIVELL D'USUARI/A

A aquest curs farem pràctiques per aprendre a moure i copiar documents entre carpetes del mateix sistema i amb dispositius externs. També per fer traspassos d'informació del mòbil a l'ordinador i treballar amb el núvol (compartir documents, gestionar el núvol des de diferents dispositius). A més, també aprendrem a crear vídeos des del programa Fotos de Windows. No cal haver fet el curs del primer trimestre per apuntar-se a aquest.

Horari: dijous de 19 h a 20.30 h a partir del 6 d'octubre (5 sessions)

Preu: 42 € (quota única)

Professor: Jordi Font, informàtic. 

 

 

INSCRIPCIONS A TOTS ELS CURSOS I TALLERS A PARTIR DEL 13 DE SETEMBRE PER A PERSONES USUÀRIES I VEÏNS I VEÏNES D'ALELLA I A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE PER A TOTHOM A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ


Pujar al principi de la pàgina