Portada|Adolescència i Joventut|Concurs de Música Jove per a la promoció artística de nous músics
 
Versió per imprimir
Concurs de Música Jove per a la promoció artística de nous músics

Les beques per a la producció artística de nous músics es va crear l'any 2005 per iniciativa dels ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià amb l'objectiu de donar suport als grups locals de música jove dels tres municipis, estimular la creativitat musical dels joves, organitzar concerts amb una selecció de grups locals de músics joves i ajudar a promocionar-se als grups guanyadors de la beca amb l'edició d'un CD i l'organització de concerts. Des de l'any 2010, les Beques de Música jove estan organitzades pels  ajuntaments d'Alella, El Masnou i Montgat. L'any 2012 es van sumar a aquesta iniciativa els municipis de Cabrils i Tiana i enguany, i a la desena edició s'ha afegit Vilassar de Mar.

Concurs de Música Jove

Aquest any 2014, les antigues Beques de Música Jove canvien i es transformen en el Concurs de Música Jove en la seva desena edició. Aquesta inciativa promoguda pels departaments de Joventut dels ajuntaments d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar intenta dinamitzar i donar cobertura promocional als músics novells de les localitats que l'organitzen.


Arxiu extern

Millorar la formació musical dels músics novells, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i crear espais d'actuació musical al territori són objectius que formen part de l'ideari del Concurs de Música Jove del Maresme, que es divideix en dues categories: la de joves entre 16 i 20 anys, i la d'entre 21 i 30 anys.
Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d'una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l'any 2015.
Podeu consultar les bases aquí: Concurs de Música Jove del Maresme.

ELS GUANYADORS DEL desè Concurs de Música Jove d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.

Cartell BK Música Jove

Un Gos Robant i The Rooftops, guanyadors del 10è Concurs de Música Jove

La final en directe es va celebrar dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou

A la final van actuar Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d'edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou, finalistes en la categoria B (grups d'edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

Arxiu extern

El Concurs de Música Jove, una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, va celebrar la final del 10è aniversari a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou. Els grups guanyadors, Un Gos Robant, en la categoria A, i The Rofftops en la categoria B, tindran com a premi la gravació d'una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l'any 2015.

El jurat del concurs va estar format per Jordi Novell: representant de la revista Enderrock, Tomàs Robisco: Enginyer de so, Productor Musical i Director dels Estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, i Narcís Perich: Músic i cantautor.

Arxiu externEls grups de música guanyadors del 10è concurs de Música Jove, Un Gos Robant, en la categoria A, i The Rofftops, en la categoria B, ja han gravat la seva maqueta a als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb un productor professional. El concurs és una iniciativa dels departaments de Joventut dels ajuntaments d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. Representants dels consistoris organitzadors van assistir a alguns moments de la gravació de la maqueta, el 24 de setembre.

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina