Portada|Adolescència i Joventut|Programació de tardor de l'Àgora Jove
 
Versió per imprimir
Programació de tardor de l'Àgora Jove
Cartell programació tardor joves i adolescents

Inscripcions a totes les activitats a partir del 20 de setembre en aquest FORMULARI

Tallers Krav Maga

Una art marcial que treballa la defensa personal cos a cos. Apunta't per aprendre les seves tècniques. 

Horari: Dilluns de 20 a 21.30h
Tallerista: Arnau Fillat
Preu: 30 euros
Lloc: Àgora

Entrenament d'escalada 

T'agrada escalar? Vols aprendre a fer-ho? Apunta't als entrenaments per iniciar-te o perfeccionar la tècnica. 

Horari: Dimarts de 20 a 21.30h
Tallerista: Gerard Benítez
Preu: 30 euros
Lloc: Rocòdrom del Pavelló Municipal d'Esports

Ioga

L'estil Hatha Vinayassa és dinàmic i fluid, alhora que es treballa l'alineament i la correcció postural. Desbloquejaràs i enfortiràs el teu cos, corregiràs la postura, aprendràs a respirar i a calmar la ment. 

Horari: Dilluns de 9 a 10.30h i de 20 a 21.30h
Tallerista: Anna Olleta
Preu: 33 euros
Lloc: Àgora

 Càpsules  Eines pràctiques per trobar feina de manera eficient

Cercar feina pot ser un procés feixuc, però amb algunes eines pràctiques i focalitzant la cerca, tot és més fàcil! Amb Xia Project podràs aprendre quins són els canals i la metodologia àgil per enfocar la cerca de feina, també a construir un currículum i els seus complements indispensables per arribar al teu objectiu. Per últim, coneixerem que hi ha darrere del procés de selecció tot desmuntant mites i creences. 

Horari: Dissabte 23 d'octubre de 10 a 13h
Amb Xia Project 

Per què menges el que menges?

Què és la nutrició? Com podem aconseguir tenir millor condició física, mental i emocional? Quina importància tenen les hormones, la nutrició i l'esport? Són preguntes que alguna vegada ens hem pogut fer o ens han arribat, i sovint no tenim clara la resposta. L'Anna Olleta, ens posarà llum als dubtes i ens acompanyarà amb tips per fer més fàcil la nostra alimentació.

Horari: Dissabte 27 de novembre de 10 a 14h
Amb Anna Olleta
Preu: 10 euros

Gestió emocional per viure en pau i feliç

Alguna vegada t'has trobat en una situació que no has sabut gestionar emocionalment? A totes ens passa sovint que hi ha problemes que no sabem com gestionar: discussions amb algú proper, situacions de molt estrès, inseguretats, desmotivació, falta de confiança, negativisme... 

Les emocions i la manera com les gestionem determinen molt el nostre dia a dia, com vivim, les nostres relacions amb nosaltres mateixes, l'entorn i les altres persones. Si les sabem gestionar bé ens ajuden a veure què ens agrada, a prendre decisions, a entendre l'altre, a sentir, a viure en harmonia amb una mateixa i amb la resta.

Doncs aquest, serà justament el propòsit d'aquest taller. Descobrirem, a través de dinàmiques, reflexions i vídeos, com podem gestionar l'ansietat, per viure amb més calma; fomentar l'empatia i la comunicació positiva, per tenir bones relacions amb les altres; i treballar la confiança, el nostre diàleg intern i la motivació, per sentir-nos a gust, amb nosaltres mateixes, i capaces.

Horari: Dissabte 11 de desembre de 10 a 14h
Amb Nerea Ojeda
Preu: 10 euros
Assessorament

  • Servei d'orientació i acompanyament en la tria d'itineraris formatius i acadèmics. Hores concertades (93 540 72 45). POTS DEMANAR CITA EMPLENANT AQUEST FORMULARI
  • GIRA: Servei d'informació i recursos per a joves  POTS DEMANAR CITA EMPLENANT AQUEST FORMULARI 
GIRA
Tens un dubte i no saps a qui et pots adreçar? Hi ha algun tema que et capfica i necessites un consell, un suggeriment, una informació concreta? Des de l'Ajuntament d'Alella oferim assessories personalitzades i gratuïtes que informen i assessoren sobre diferents aspectes. Demana hora online i podràs concertar cita.

Serveis i recursos de l'equipament

Arxiu extern
Arxiu extern

Arxiu extern
Arxiu extern


Arxiu extern
 
 


Pujar al principi de la pàgina