Portada|Adolescència i Joventut|Programació de tardor de l'Àgora Adolescent
 
Versió per imprimir
Programació de tardor de l'Àgora Adolescent
Cartell programació tardor joves i adolescents

Inscripcions a totes les activitats en aquest FORMULARI 

Tallers Scooter

Ets d'scooter? Vols aprendre trucs? Amb aquest taller podràs aprendre les tècniques i secrets per poder fer meravelles amb l'scooter. 

Horari: Dimarts de 17 a 18h
Tallerista: Ungravity Board
Preu: 20 euros
Lloc: Skate Park Alella

Krav Maga

Què és el Krav Magà? Una art marcial que treballa la defensa personal cos a cos. Apunta't per aprendre les seves tècniques. 

Horari: Dimecres de 17.30 a 19h
Tallerista: Arnau Fillat
Preu: 30 euros
Lloc: Àgora

Dansa urbana

Vine a desconnectar, a moure i cuidar el teu cos amb la música. Ens mourem entre les diferents danses urbanes (hip-hop, dancehall, pop,...) no et quedis immòbil i apunta't!

Horari: Dijous de 17.30 a 18.30h
Tallerista: Alba Benjumea 
Preu: 22 euros
Lloc: Àgora

 Càpsules  Fotografia digital amb el mòbil

Vols saber com fer una bona foto amb el mòbil i immortalitzar els millors moments encara amb més qualitat? Aprendrem a controlar la llum, l'orientació i alguns trucs per fer una bona foto. A més, també farem edició per acabar de donar un toc especial a les fotos. 

Horari: octubre, a concretar

Sexualitats, diversitats i plaers 

Tens dubtes sobre les sexualitats? Trobes a faltar un espai segur on parlar sense tabús d'allò que t'agrada, que vols provar o que et desperta curiositat? Vine, que desconstruirem els monstres i mites de les sexualitats, i aprendrem a viure-les de forma alegre, saludable i amb plaer!

Horari: Dimecres 3 i 10 de novembre
Amb Molly Erin

Creació musical

Sents música i comences a rimar? Si t'agrada la música i vol aprendre a produir mescles amb les cançons que més t'agraden, aquest és el teu espai. Aprendrem sobre les velocitats, els tons i ritmes i com barrejar els hits del moment. 

Horari: Divendres 11 de desembre
Amb Emili Comellas


Estem al teu costat!
Acompanyament i assessorament personalitzat. El servei d'atenció té per objectiu facilitar qualsevol mena d'informació que necessitis. Tria d'estudis, angoixes i nervis, preocupacions de salut, relació amb les teves amistats... Ens pots escriure al 615 84 47 28 o venir el dimecres a la tarda.

Inscripcions a partir del 20 de setembre. 

Pujar al principi de la pàgina