Notícies
Publicat el 23 de març de 201823.03.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Connecta't al Capde! Crida al jovent a participar en el contingut del programa del Cap de Setmana Jove
La jornada participativa se celebra el dissabte 12 de maig

Connecta't al capdeL'any passat es va posar a prova el canvi de dates i la integració dins del programa de Festa Major i enguany s'aposta per la recuperació del Cap de Setmana Jove amb imatge pròpia i com a antesala del programa festiu de Sant Feliu. Ja se saben les dates, els dies 20 i 21 de juliol, però no se sap res del contingut perquè es vol tenir en compte l'opinió del jovent en l'elaboració del programa. 


Connecta't amb el Capde

La regidoria d'Adolescència i Joventut ha iniciat  un procés participatiu per tal que el jovent i adolescents alellencs, de 12 a 30 anys, decideixin quines activitats volen fer pel Cap de Setmana Jove. Per poder participar i fer aportacions només caldrà emplenar aquest FORMULARI  i apuntar-se a la jornada participativa prevista per al dissabte 12 DE MAIG, de 10 a 16h, a l'Espai Jove, a les antigues Escoles Fabra. A la jornada es debatran les propostes presentades i es crearan comissions de treball. Després de la feina tots els joves i les joves compartiran un dinar. 

Per tal d'animar el jovent a participar, també es faran campanyes informatives a l'Institut, en diferents punts de trobada del jovent del municipi i aprofitant algunes de les activitats programades a l'Espai Jove.

Més informació a www.alella.cat/capdejove

Pujar al principi de la pàgina