Notícies
Publicat el 5 de juliol de 202405.07.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Campanya d'educació viària i demostracions de la unitat canina
Educació viària

La Policia Local d'Alella ha tornat a les escoles aquesta primavera per impartir classes d'educació viària. L'objectiu d'aquesta actuació, que es realitza a tots els centres educatius d'infantil, primària i secundària del municipi, és conscienciar l'alumnat sobre les situacions de risc i fer accions preventives per promoure la mobilitat segura.

Els continguts estan adaptats tenint en compte els riscos amb més incidència en cada etapa educativa. Als més petits —primer i segon cicle d'infantil—se'ls ensenya la importància d'utilitzar la cadireta i el cinturó de seguretat; a primària les classes se centren a identificar les situacions de risc més habituals quan van a peu o en bicicleta; i a secundària s'alerta sobre l'abús de l'alcohol i altres comportaments de risc i sobre l’ús del patinet elèctric. 

Les classes són impartides per dos agents i compten amb el suport de diferents materials. A més, l'alumnat de primària ha pogut realitzar classes pràctiques de conducció i aprendre la senyalització, amb un circuit de cars.

Les demostracions de la Winter 
La unitat canina de la Policia Local ha visitat escoles i residències del poble per demostrar les habilitats d'aquest singular equip policial format per un agent i una gossa.  A més de presentar la Winter i explicar les seves funcions, les sessions tenen com a finalitat acostar la policia a la ciutadania a través d'un element socialitzador com són els gossos i crear consciència de benestar animal. 

Winter

Pujar al principi de la pàgina