Notícies
Publicat el 14 de juny de 202414.06.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Convocatòria de subvencions a particulars i entitats de la Xarxa de Parcs Naturals
Senderisme a la Vall de Rials

Ja està oberta la convocatòria de subvencions per a particulars i entitats sense ànim de lucre per a l'any 2025 de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que compta amb un pressupost de 600.000 euros. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juliol.

Els ajuts tenen com a objectiu fomentar les activitats forestals, les agrícoles i ramaderes, les empreses de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les activitats d'entitats culturals, cíviques, esportives i pedagògiques, així com les instal·lacions tèrmiques de biomassa, l'eficiència i estalvi energètic en edificis dins de l'àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. S'hi ha incorporat el guiatge ambiental del programa de "Passejades guiades" dels anys 2024 i 2025.

Per optar a aquestes subvencions, les actuacions o activitats (a excepció del guiatge ambiental 2024) s'hauran d'executar entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2025 i la justificació s'haurà de realitzar entre el 2 de gener i el 31 de març de 2026. Amb caràcter excepcional, per a la línia d'activitats de guiatge ambiental, s'inclouen les actuacions que s'hagin desenvolupat en el període entre l'1 de gener de 2024 i el 31 de desembre de 2024, amb una dotació de 40.000 euros.

Per ajudar els particulars i entitats a presentar les sol·licituds, s'ha elaborat un tutorial i una guia en què s'expliquen quins passos cal seguir i quina documentació cal presentar-hi.

Més informació:

FONT: Diputació de Barcelona

Pujar al principi de la pàgina