Notícies
Publicat el 20 de setembre de 202120.09.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 31 d'octubre finalitza el termini per demanar ajuts al lloguer per a joves
Busca les claus

La convocatòria d'ajuts per a joves 2021 entra a la seva recta final. El 31 d'octubre finalitza el termini per presentar les sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts. Es poden beneficiar persones menors de 36 anys empadronades a Alella. Els ajuts es van crear l'any 2018 amb l'objectiu d'ajudar a jovent a emancipar-se i enguany s'han introduït canvis per tal que pugui haver més persones beneficiàries. S'han ampliat de 22.365 a 34.875 euros el nivell màxim d'ingressos requerits per acollir-se a aquests ajuts quan és una única persona sol·licitant. També s'han incrementat de 900 a 1.000 les rendes mensuals de lloguer, susceptibles de rebre aquest ajut.

Bases de la convocatòria 

Des d'aquest ENLLAÇ podeu accedir a tota la informació  i a tots els tràmits necessaris. 

L'Ajuntament va editar a inicis d'any la Guia d'Habitatge Jove per tal d'oferir a les persones joves del municipi un recull de tots els recursos, eines i recomanacions que els poden ajudar a l'hora de trobar un pis i poder emancipar-se. La guia es lliurarà a totes les llars d'Alella amb joves de 18 a 35 anys. 

La guia, elaborada conjuntament per les àrees de Serveis a les Persones i Adolescència i Joventut de l'Ajuntament amb el suport de la Diputació, es divideix en sis apartats:

  • Models tradicionals d'habitatge
  • Models alternatius d'accés i tinença d'habitatge
  • Drets i deures de les persones llogateres
  • Ajuts
  • On puc trobar pis?
  • Preguntes freqüents

Més informació a www.alella.cat/buscalesclaus

Guia de l'Habitatge Jove

Guia de l'Habitatge Jove

Fitxer: Fullet_VERSIO__769_WEB__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 956.66 kB

Pujar al principi de la pàgina