Notícies
Publicat el 16 de juliol de 202116.07.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Sant Feliu reviu amb mesures preventives i aforaments limitats
La Festa ets Tu agenda

Sant Feliu s'apropa amb ganes de festa després de molts mesos de tristor i recolliment. La Festa Major arriba amb un ampli programa adaptat a les circumstàncies del moment. Així, la major part de les activitats es faran a l'aire lliure, amb reserva d'entrades o inscripcions prèvies i aforaments limitats. També s'hauran de seguir els protocols i les recomanacions establertes en cada moment.

El programa s'ha adaptat a les noves restriccions i s'han fet canvis d'ubicació i d'horaris respecte a la informació publicada en el programa en paper que arribarà a les cases els propers dies, juntament amb l'edició d'El Full de juliol/agost. 

Serà una festa diferent però amb un ampli programa pensat per a tota classe de públic i més repartides per diferents barris del municipi. Hi haurà més activitats esportives i saludables i també més propostes infantils i familiars. S'implica directament els bars i restaurants com un dels ingredients destacats del programa amb els vermuts de Festa Major i s'estrena la Fira-Mercat, amb una trentena de parades d'artesania i alimentació. El pregó de la festa està relacionat amb la comunitat educativa del poble en reconeixement a la feina feta durant aquest difícil curs. 
La caminada nocturna el 23 de juliol serà el punt de sortida d'un programa festiu que s'allargarà fins a l'1 d'agost, el dia del patró i que inclou més de 40 activitats amb escenaris ben variats. 

La situació obliga a repensar alguns dels ingredients clàssics de la festa: com els correfocs o la cercavila de gegants o el concurs de peres farcides, que han estat substituïts per un espectacle pirotècnic, amb un recinte tancat, una plantada dels gegants i un taller per aprendre a cuinar les peres farcides, respectivament. També s'han hagut de posposar algunes activitats, com la guerra guarra, la tibada de llibants o els sopars populars per les condicions sanitàries. 

Música a dojo  
La música estarà molt present a tota la festa, amb les actuacions de l’Orquestra Rosaleda, Dalton Bang, Ambauka, Duet Daura, Kirias, Pirates Rumversions i el grup d'havaneres  Port Bo, les sardanes de la Cobla Nova del Vallès, el concert dels grups instrumentals d’Alella Viu la Música o les propostes dels timbalers. Al cinema a la fresca es projectarà la pel·lícula El meu germà persegueix dinosaures i hi haurà propostes de circ, moltes activitats per a la canalla i espectacles com  Bona Gent, de Quim Masferrer. 

Més activitats esportives i saludables 
La Festa Major tindrà molts ingredients esportius i saludables. Començant per la caminada popular del 23 de juliol i acabant amb la cursa d'orientació en equips de l'1 d'agost. Entremig, una nova proposta la 1a Cursa de la Pera, que se celebra el dissabte 31 de juliol, i el 1r Torneig de Pàdel al Club de Tennis Sistres del 26 i 27 de juliol. 


La Fira-Mercat de Festa Major 
A part de la Fira d'Atraccions —que s'instal·larà a la Riera Principal del 23 a l'1 d'agost—la Festa Major estrena enguany una Fira-Mercat amb articles de regal i productes d'artesans i d'alimentació, de característiques similars a la de la Festa de la Verema i la Fira de Nadal. Les parades s'instal·laran en la rambla d'Àngel Guimerà el 30 de juliol, en horari de tarda, i durant tot el dia el 31 i de juliol i l'1 d'agost.

Feliu i Madrona estrenen vestits
Fa mesos que no surten de casa i tenen ganes de veure als veïns i veïnes del poble. En Feliu i la Madrona, han aprofitat aquests dies de confinament per anar a la modista i fer-se uns vestits nous que volen ensenyar als nens i nenes del poble a la plantada que faran el dia del patró a partir de les 11h a la Plaça de l'Ajuntament. 

Vermuts de Festa Major 
Enguany, i com a novetat, els bars i restaurants d'Alella també es vesteixen de Festa Major i oferiran un vermut especial els dies 30 i 31 de juliol i l'1 d'agost, de 12 a 13.30h. Es podran degustar una tapa o un pinxo més una consumició a un preu de 5 euros. Participen divuit bars i restaurants del municipi. Podeu accedir a la informació detallada dels establiments que hi participen i les tapes que ofereixen des d'aquest ENLLAÇ.

 El programa es pot veure afectat per les restriccions i cal estar al cas dels canvis a www.alella.cat/festamajor. 

Reserva d'entrades

  • A partir del 20 de juliol només es podran adquirir les entrades de manera presencial a l'Oficina de Turisme.
  • A partir del 24 de juliol també es podran adquirir online a www.alella.cat/festamajor per a aquelles activitats on quedin places disponibles.
  • Es podran adquirir 6 entrades màxim per persona de cada acte, menys les entrades per activitats infantils que només se'n podran adquirir dues per acte (un infantil més un adult).
Pujar al principi de la pàgina