Portada|Govern obert|Participació ciutadana|Posem nom al nou espai cultural i d'arts escèniques de Santa Madrona
Filtrar esdeveniments
 
Versió per imprimir
Posem nom al nou espai cultural i d'arts escèniques de Santa Madrona

Ja tenim el nom! Espai d'arts escèniques Casal d'Alella. 

Casal d'Alella ha estat el nom més votat de les sis propostes finalistes que es podien triar en la prova pilot de vot electrònic realitzada per posar nom al nou espai d'arts escèniques que s'esta construint en el carrer de Santa Madrona. En total han votat 657 veïns i veïnes d'Alella, el que representa un 8,08% del cens de 8.132 persones empadronades al municipi de 16 anys o més, que eren les que podien votar. El nom de Casal d'Alella ha sigut l'opció triada per 278 persones, un 42,31% del cens. El Nou Casal d'Alella ha obtingut un 19,63%, amb 129 vots. Can Patatina 109 (16,59%), Roser Arenes 66 (10,05%), El Sauló 51 (7,76%) i El Pàmpol 24 (3,65%).

Resultats de la votació

Resultats de la votació

Fitxer: Resultats_votacio_espai_d_arts_esceniques.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 89.31 kBDes de les 12h del 8 de juny fins a les 12h del 19 de juny podeu votar

el nom de l'espai d'arts escèniques VOTACIÓ TANCADA

Vista carrer Santa Teresa
ELS SIS NOMS SELECCIONATS 


Can Patatina Casal d'AlellaEl nou Casal d'Alella 
El PàmpolEl SaulóRoser Arenas

 

Presentació del sistema de vot electrònic

El diputat d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, i l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco i Roger, han presentat aquest dijous, 8 de juny, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania d'Alella, la prova pilot de vot electrònic impulsada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, en el marc de la consulta popular que es durà a terme, del 8 al 19 de juny, per escollir el nom de l'espai d'arts escèniques que s'està construint al carrer de Santa Madrona.
La ciutadania tindrà la darrera paraula en l'elecció del nom, que es triarà per votació popular entre sis propostes seleccionades prèviament per un jurat. El sistema telemàtic proporcionat per la Diputació –institució que fomenta la participació ciutadana com a estratègia transversal de les polítiques locals–, permetrà realitzar votacions electròniques segures durant tota la consulta des d'aquest enllaç. També es podrà votar de forma presencial a través dels terminals que s'instal·laran a Can Lleonart, a l'Espai Jove, l'OAC i la Biblioteca Ferrer i Guàrdia.
Els sis noms seleccionats pel jurat es podran votar del 8 al 19 de juny mitjançant una prova pilot de vot electrònic

Can Patatina, Casal d'Alella, El Nou Casal d'Alella, El Pàmpol, El Sauló i Roser Arenas són els sis noms preseleccionats pel jurat —format per l'alcalde, dos regidors del govern i dos de l'oposició, dos tècnics municipals, dos representants del Casal d'Alella i un dels alumnes de l'Institut—com a possibles nom del nou espai d'arts escèniques que s'està construint al carrer de Santa Madrona. Són les que van obtenir un major número de vots d'entre les 191 propostes presentades per la ciutadania i recollides en un total de 275 formularis. 

La ciutadania tindrà la darrera paraula en l'elecció del nom. Es triarà per votació popular entre les sis propostes seleccionades. Podran votar els veïns i veïnes d'Alella majors de 16 anys a través d'una prova pilot de vot electrònic impulsada amb la col·laboració de l’àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

Es podrà votar electrònicament, des de l'ordinador o qualsevol dispositiu mòbil, a través de la plataforma que estarà operativa del 8 al 19 de juny  (a les 12h). Només caldrà facilitar el número del DNI, per verificar l'inclusió en el cens de votants, i el número de telèfon per rebre el codi que permetrà votar. També es podrà votar de forma presencial a través dels terminals que s'instal·laran a Can Lleonart, a l'Espai Jove, l'OAC i la Biblioteca Ferrer i Guàrdia. 

El sistema garanteix que no es dupliquen els vots i que totes les votacions emeses són de persones residents a Alella de 16 anys o més, que és l'edat mínima establerta per participar en el procés. Entre totes les persones que votin es sortejaran dues entrades per assistir a un dels concerts del Festival d'Estiu d'enguany. 

El nom del nou equipament municipal triat a partir de la votació popular es farà públic el dia 19 de juny. Quan l'espai ja tingui nom propi es podrà  encarregar la creació del logotip i la imatge gràfica que acompanyarà l'espai d'arts escèniques d'Alella. 

Vista carrer Santa MadronaVista carrer Santa TeresaAccés espai cultural Espai interior

Les dates de la consulta

Propostes nom: de l'11 al 19 de maig

Reunió del jurat: 23 de maig

Publicació seleccionats: 29 de maig

Votació popular: del 8 al 19 de juny

Publicació del nom: 19 de juny 


Més de 2.000 m2 de superfície 

Situat entre els carrers de Santa Madrona, Santa Teresa i la plaça de Can Patatina, l'edifici disposarà d'una superfície construïda de 2.162 m2 i acollirà una sala polivalent amb capacitat per a unes 250 persones assegudes i entre 500 i 600 dretes; dues sales destinades a l'escola de dansa, amb els vestidors corresponents; una sala de música i tres bucs d'assajos. L'equipament també disposarà d'una altra sala polivalent, més petita, amb capacitat per a 60 o 70 persones, a més de despatxos. El projecte també destina un espai de prop de 300 m2 per a ús social del Casal d'Alella. 

Pujar al principi de la pàgina