Portada|Ocupació|Tallers del Servei Local d'Ocupació
 
Versió per imprimir
Tallers del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació ofereix orientació personalitzada i tallers grupals adreçats a persones que estan buscant feina, tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupació. Per participar-hi només cal apuntar-se al Servei Local d'Ocupació ubicat a les oficines de Serveis a les Persones.

PROPERs CURSos

Speed Networking Sociosanitari i Restauració/hostaleria.

L'Speed Networking (entrevista ràpida) és una tècnica de selecció professional on els reclutadors i les persones en procés de recerca de feina tenen una trobada breu amb l'objectiu de que el/la candidat/ta sigui capaç de vendre's ell/a mateix/a a través d'una breu presentació (Elevator Pitch). 

Els perfils que es sol•licitaran pel sociosanitari seran: auxiliars d'atenció a persones dependents, persones per serveis de neteja, personal per la cuina (col·lectivitats) i  professionals de la infermeria, educació social i integració social. 

Els perfils que es sol•licitaran pel Hosteleria seran: personal de sala (cambrer/es i auxiliars cambrer/a) i  personal de cuina (cuiner/es i auxiliars de cuina).

Quan es faran?

  • Speed Networking sector sociosanitari: dijous 26 de març (AJORNADA FINS A NOVA DATA)
  • Speed Networking: Sector hosteleria: dimarts 31 de març (AJORNADA FINS A NOVA DATA) 

El dimarts 24 de març es farà una sessió formativa adreçada a tots els/les candidats/es que es presentin a qualsevol dels dos actes. La sessió anirà destinada a ajudar a  preparar aquesta sessió d'entrevistes ràpides. 

Qui pot participar?

Qualsevol persona que tingui algun dels perfils de les sessions i que estigui interessada en participar en algun dels dos actes

Com es poden fer les inscripcions?

es pot posar-se en contacte directament amb els serveis locals d'ocupació d'Alella, El Masnou o Teià. 

Qui ho organitza?

Els serveis locals d'ocupació d'Alella, El Masnou i Teià

 Les places són limitades i tindran prioritat per participar les persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i al Servei Local d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià.  El criteri de selecció serà l'ordre d'entrada de les sol·licituds fins a exhaurir les places.  

Més informació i inscripcions a l'Oficina Local d'Ocupació de l'Area de Serveis a les Persones. Torrent de Vallbona, 75-77
Pujar al principi de la pàgina