Notícies
Publicat l'1 de novembre de 201901.11.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
5es Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià
Jornades ocupació

Els ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià ja han enllestit el programa de les 5es Jornades d'Ocupació que organitzen conjuntament els tres municipis els dies 6, 7 i 8 de novembre. 

Les Jornades tenen per objectiu facilitar eines que ajudin a la recerca de feina a les persones aturades o que volen canviar de feina i als estudiants que s'incorporen al mercat laboral. Són també una oportunitat per a aquelles empreses que vulguin ampliar la seva formació en tècniques de selecció de personal. 

Enguany les Jornades d'Ocupació se centren en el desenvolupament de competències, a través de diferents càpsules formatives, dissenyades en format de sessions curtes i pràctiques dedicades a treballar aspectes concrets de les competències, com ara la comunicació, la creativitat o la gestió emocional.

Les sessions es faran en horari de matí i tarda als municipis del Masnou i Alella.

El programa arrenca el 6 de novembre amb un acte inaugural i la conferència "Sentir-se motivat és clau per aconseguir els reptes que ens proposem. Posa't en acció. Desenvolupa les teves competències", a càrrec de Jordi Dueso, que tindrà lloc a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (Edifici Centre) del Masnou.  Totes les sessions són gratuïtes i obertes tant a estudiants com a persones en recerca de feina, treballadors/es en actiu i professionals autònoms i empresaris.  Les places són limitades i per tant cal fer inscripció prèvia abans del 5 de novembre.

Inscripcions en aquest FORMULARI 

V Jornades d'Ocupació

V Jornades d'Ocupació

Fitxer: PROGRAMA_JORNADES_OCUPACIO_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 570,49 kB

V JORNADES D'OCUPACIÓ D'ALELLA, EL MASNOU I TEIÀ 6, 7 i 8 de novembre de 2019


Dimecres 6 de novembre 

10h Sala polivalent Biblioteca Joan Coromines (Edifici Centre del Masnou)

Inauguració institucional de les Jornades. Conferència: "Sentir-se motivat és clau per aconseguir els reptes que ens proposem. Posa't en acció. Desenvolupa les teves competències”. 

A càrrec de Jordi Dueso. www.jordidueso.com (Motivat per les arts de comunicació. Apassionat del teatre. Provocador social. Defensor dels drets humans i activista moral.)

Durada: 2 hores. 

Dimecres 6 de novembre

De 15 a 18h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou) 

Càpsula formativa. Desenvolupa la teva competència: COMUNICACIÓ “El triangle de la comunicació”

A càrrec de Sol Jiménez Segú, coach professional a #EnClavedeSol com a facilitadora del dia a dia de les persones.

Sents que estàs envoltat de fracassats/des? Sents que sempre surts al rescat dels altres? Et sents la part perdedor@ en els conflictes? Els altres passen per sobre teu per aconseguir els seus objectius? T'agradaria viure unes relacions professionals des de la cooperació, el win to win, la visió que tots aneu en el mateix vaixell? Proveïdors, clients, accionistes, companys… Vine a conèixer el triangle dramàtic de Karpman.

Durada: 3 hores


Dijous 7 de novembre

De 9.30 a 11.30h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines. Edifici Centre del Masnou) 

Càpsula formativa. Desenvolupa la teva competència: GESTIÓ DEL TEMPS. "Neurociència i productivitat per assolir els teus objectius professionals. Gestió del temps 4.0. Com assolir els teus objetius en un món accelerat"

A càrrec de Miquel Nadal és Psicòleg, escriptor, formador i speaker internacional en Neurociència i Productivitat Personal. Soci i fundador de la consultoria Emorganizer.

En aquest taller t'endinsaràs en la gestió del temps del segle XXI, oblidant els vells paradigmes de planificació que només ens generen estrès i frustració. Veurem que la importància i la urgència ja no són criteris vàlids avui en dia, i descobrirem quins són els criteris de priorització de la 4a revolució industrial. La Gestió del Temps 4.0 és una metodologia exclusiva basada en els darrers estudis científics i casos d'èxit personals i empresarials, per a què puguis assolir els teus objectius professionals i tenir sota control les regnes de la teva vida.

Durada: 2 hores


De 12 a 14h Sala de conferències. Edifici Centre del Masnou 

Càpsula formativa. Desenvolupa la teva competència: GESTIÓ DE LES EMOCIONS.  "Intel·ligència emocional aplicada a situacions personals i laborals".

A càrrec de:

David Carulla Montañés té un Màster en Intel·ligència emocional i és consultor, formador i conferenciant en Intel·ligència Emocional i Neuroproductivitat. Soci i fundador de la consultoria Emorganizer.

Mercè Roura Mas és llicenciada en Periodisme i formadora, coach, conferenciant i escriptora sobre Intel·ligència emocional, autoestima, autoconeixement i comunicació empàtica. 

Fins fa molts pocs anys no s'ha començat a incloure l'educació emocional dins del recorregut educatiu obligatori. Per aquest motiu, gran part de la població té un nivell baix en l'habilitat de gestionar les pròpies emocions i les de l'entorn. Això afavoreix la generació de més conflictes i més greus entre les persones, tant a nivell laboral com en l'àmbit personal. Es tracta d'un taller eminentment pràctic per tal d'aprendre a gestionar de forma més intel·ligent i saludable les emocions que sorgeixen de la nostra realitat quotidiana. 

Durada: 2 hores

De 15 a 18h Les Golfes de Can Lleonart d'Alella 

Càpsula formativa. AUTOCONEIXEMENT:  "Una persona, un color. Com millorar la manera de relacionar-nos".

A càrrec d'Enric Madrigal i Mir, expert en processos de transformació cultural de las empreses, gestió del canvi, talent i responsabilitat social, sempre des d'un enfoc centrat en les persones.

Diuen que cada persona és un món, és cert o potser no tant. Des de la psicologia podem parlar de perfils de personalitat, com els models que donen resposta a una certa forma de ser, a una mateixa forma de comportar-se. 

Conèixer una mica més com som i com ens comportem. Donar pistes de com són els nostres companys i així poder adaptar els nostres estils per facilitar la comunicació en l'entorn laboral. 

Durada: 3 hores


DIvendres 8 DE NOVEMBRE

De 9.30 a 11.30h Les Golfes de Can Lleonart d'Alella 

Càpsula formativa. COMUNICACIÓ NO VERBAL. "Com projectar una bona imatge professional a través de la Comunicació no verbal".

A càrrec de Yolanda Muñoz, llicenciada en periodista i  formadora sènior de l'equip de l'empresa Verbal No Verbal.

Taller dinàmic per reforçar les habilitats de comunicació no verbal de les persones per tal de fomentar l'autoconfiança i desenvolupin les seves habilitats de comunicació com a mitjà de relacionar-nos.

El llenguatge no verbal pot ser una eina per projectar una bona imatge professional. A través de la comunicació no verbal podem projectar: segureta i confiança, amabilitat i empatia, elegància, simpatia i cordialitat i professionalitat. 

Durada: 2 hores 

De 12 a 14h Les Golfes de Can Lleonart

Càpsula formativa. CREATIVITAT. "Activitat gamificada per fomentar la creativitat" 

A càrrec de Roger Barrachina és expert en gamificació i formador expert de l'empresa Inuitplace.

Tothom és creatiu. La creativitat no és un do diví amb el qual alguns neixen i uns altres no, sinó una capacitat comuna a tots els humans, potser aquella que ens fa precisament humans (els antropòlegs la denominen “fluïdesa cognitiva”). Per què llavors no som capaços de tenir bones idees? Per què quan veig les idees dels altres em fa ràbia no haver-ho pensat primer? Senzillament perquè no treballes la teva creativitat. En aquesta acció es treballarà per fomentar la creativitat mitjançant estratègies gamificades i incorporar mecàniques de joc en contextos aliens a aquest. 

Durada: 2 hores 

Organitza: Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià

 


EDICIONS ANTERIORS 

4a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià. Del 7 al 9 de novembre de 2018 

3a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià  Del 29 de  novembre a l'1 de desembre de 2017

2a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià  Del 30 de novembre al 2 de desembre de 2016

1a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià Del 16 al 18 de març de 2016


Pujar al principi de la pàgina