Equipaments i serveis
 
Versió per imprimir
Oficina de Turisme
On trobar-nos
 • Horari:

  Horari d'hivern (de novembre a març)
  De dimecres a diumenge, de 10 a 14.30h.
  Dilluns i dimarts tancat

  Horari d'estiu (d'abril a octubre):
  Dimarts, dimecres, dijous i diumenge, de 10 a 14.30h 
  Divendres i dissabte, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h.
  Dilluns tancat. 

Oficina de Turisme
 • L'Oficina de Turisme d'Alella és un espai destinat a facilitar informació sobre l'oferta turística del territori i a promocionar els vins i el patrimoni cultural de la DO Alella. Es va inaugurar el 10 de juliol de 2010 i està situada a la planta baixa de l'edifici annex a Can Lleonart, a la Riera Fosca número 2. Les dependències que anteriorment ocupava la Policia Local, van ser habilitades d'acord amb els nous usos. L'oficina està equipada amb expositors, amb fulletons i díptics d'interès per al visitant, i una mostra de vins de la DO Alella. A més està equipada amb rentaplats i nevera per realitzar tasts de vins. L'oficina forma part de la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya i ofereix informació en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

  L'Oficina de Turisme també fa les funcions de Punt d'Informació del Parc de la Serralada Litoral, fruit d'un conveni signat per l'Ajuntament i el Consorci que gestiona aquest espai natural. Es tracta del segon Punt d'Informació que s'obre al parc i el primer que entra en funcionament en un espai urbà.

  Espai Enoteca: 

  L'Oficina de Turisme disposa d'un espai de promoció del vi i de la cultura vitivínicola: l'espai Enoteca. A més de facilitar informació general del municipi i del territori de DO Alella, dels cellers que la conformen i dels serveis i activitats turístiques s'hi organitzen, l'Oficina de Turisme també ofereix a partir d'ara la possibilitat de tastar i conèixer les particularitats d'alguns del vins que s'elaboren a la Denominació d'Origen. Des de l'Enoteca s'organitza cada últim diumenge de mes el Diumenges de Vins, un tast amb harmonies per a adults, i el Diumenges de Most, un taller d'enologia per a infants.

  Visites patrimonials i visites guiades al Parc de la Serralada Litoral.

  L'Oficina de Turisme també hi organitza diverses activitats per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural del municipi, tant les Passejades pel Parc de la Serralada Litoral i els itineraris patrimonials es fan el segon diumenge de mes. 


  Consulteu totes les activitats que s'organitzen des de l'Oficina de Turisme a través d'aquest enllaç

  Veure la Carta de Serveis de l'Oficina de Turisme 

   

Pujar al principi de la pàgina