Portada|Ocupació|Mercat de Segones Oportunitats
 
Versió per imprimir
Mercat de Segones Oportunitats

La setena edició es farà el dissabte 21 d'octubre 10 a 15 hores a la Plaça d'Antoni Pujadas.
El Mercat de Segones Oportunitats té per objectiu de donar resposta a la demanda que diferents persones del poble van fer de poder disposar d'espais públics per a la venda, compra i intercanvi d'articles de segona mà, de productes de creació pròpia no professional i d'articles de marxandatge d'entitats i centres escolars.


Mercat de Segona OportunitatsLa regidoria d'Emprenedoria, Comerç i Consum organitza el 21 d'cotubre la 8a edició del Mercat de Segones Oportunitats. El mercat es farà de 10 a 15h a la plaça d'Antoni Pujadas i s'adreça a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d'Alella. Es podran vendre o intercanviar articles de segona mà, productes artístics i material de marxandatge.

Aquest mercat està pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d'Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l'intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l'intercanvi seran articles de segona mà, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d'Alella.

El Mercat de Segones Oportunitats és un projecte que vol treballar diversos objectius: donar una nova vida als objectes practicant les 3R (REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR), promoure el consum responsable de la ciutadania, donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conèixer i per autofinançar algunes de les seves activitats. Pot participar-hi qualsevol persona major de 16 anys, entitat o centre escolar, preferentment d'Alella. En el cas de sol·licitants d'altres municipis, el criteri de prioritat per ser acceptats serà la proximitat geogràfica.

El termini d'inscripcions és del 25 de setembre al 16 d'octubre de 2017 i i les sol·licituds es poden presentar: 

Presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Alella, amb l'original del document d'identitat. En el moment de fer la sol·licitud caldrà realitzar l'autoliquidació de les taxes davant l'oficina d'Alella de l'ORGT. (Recordeu que en el cas de realitzar la sol·licitud a través de representant, cal portar signada l'acreditació corresponent i la còpia del DNI del sol·licitant i del representant per poder fer la liquidació de les taxes)

Per Internet, si es disposa de certificat electrònic reconegut.

Trobareu tota la documentació  i informació necessària per poder formalitzar la inscripció en aquest  enllaç

Consulteu les condicions generals de participació en el Mercat de Segones Oportunitats en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina