Escrit ERC+SxA març de 2019: "Punt i seguit"
 
Versió per imprimir
  • Logo ERC+SxA

    Ja som al final de mandat. Uns anys que han donat per molt i durant els quals hem pogut acomplir des del govern municipal la immensa majoria de les propostes del programa electoral que us presentàvem fa quatre anys. Per citar-ne algunes: el nou Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, més d'un milió d'euros d'inversió en arranjament de voreres i paviments, renovació i creació de parcs infantils, remodelació i canvi de gespa al Camp d'Esports i millores a la pista d'atletisme, redacció dels plans locals d'adolescència i joventut, de salut i d'equitat de gènere, implantació als centres educatius del programa Tutoria entre Iguals de prevenció de l'assetjament escolar, creació de la XETA Xarxa d'Emprenedoria i Talent d'Alella i de la Sindicatura Municipal de Greuges, desplegament de les càmeres de control de matrícules a tots els barris, renovació dels vehicles de la policia local, connexió per bus amb Can Ruti, millora del posicionament enoturístic de la DO Alella, i moltes altres actuacions. I tot això ho hem fet, fins i tot, reduint l'endeutament municipal. Sense oblidar el compromís i suport al procés d'alliberament nacional del nostre país. 

    Som també al final d'una etapa molt més llarga, de setze anys amb l'Andreu Francisco al capdavant de l'Ajuntament. Una etapa que ha representat una renovació, modernització i millora del poble en infinitat d'aspectes: equipaments culturals, educatius, esportius, protecció del territori i potenciació de la D.O. Alella, posicionament del poble com a referent cultural, creació d'habitatge social, servei d'autobús i de taxi a demanda, servei d'atenció domiciliària per a persones grans, i tants d'altres. Des d'aquí volem agrair a l'Andreu el seu lideratge i la seva dedicació al nostre poble i desitjar-li sort i encerts pel futur. Tenim la gran sort que l'Andreu seguirà treballant amb nosaltres pel futur del poble. També fem arribar el nostre agraïment a totes les persones que l'han acompanyat en aquesta tasca.

    Aquesta feina gegantina feta per l'Andreu i els seus governs posa un plus de responsabilitat al nostre col·lectiu per continuar desenvolupant el model de poble que hem anat definint al llarg d'aquests anys i així ho farem. Hem configurat un equip humà i un programa electoral que és l’únic que podrà garantir alhora la continuïtat del model, la seva projecció cap al futur i la renovació de persones i idees. Us convidem a conèixer aquest equip el dia 24 de març a les 12h al pati de Can Lleonart. Esperem continuar comptant amb el vostre suport per fer entre tots i totes una Alella encara millor.

Pujar al principi de la pàgina