X
Avis serveis AOC
Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A novembre. Full de ruta fins el 2019: "T'encoratjo a intervenir-hi!"
 
Versió per imprimir
  • gda

    Si a més del teu vot, d'alguna manera, algun dels teus somnis, alguna de les teves idees o propostes per a millorar el nostre poble ha quedat reflectida en el PAM (Pla d'Actuació Municipal) sentiràs que has participat en el full de ruta del nostre Ajuntament fins el 2019. Per primera vegada, després que el nostre grup l'hagi reclamat des de 2007, Alella tindrà el seu PAM. En aquest document han de quedar reflectits tots els compromisos de l'Ajuntament, els objectius del mandat i les actuacions per a aconseguir-los.

    La millor virtut que pot tenir un PAM és que hagi estat real i intensament participat. Que s'hagi donat el temps necessari a tothom, que hagi hagut debat, propostes i contra-propostes. El govern ha redactat un primer text que es portarà al Consell de Poble d'aquest mes, al que hauria de poder intervenir quanta més gent millor, i ha convidat als grups municipals a treballar-hi.

    Gent d'Alella ha aportat una trentena de demandes ciutadanes: com la rotonda a la sortida de l'autopista, el soterrament de les línies elèctriques, la targeta rosa de transport per la gent gran, l'arranjament de la riera fins el Camp de Futbol i fins Alella Parc, les barreres acústiques a l'autopista... I, dins de l'apartat de la transparència i la participació, les consultes vinculants per a la priorització de les grans inversions; l'anàlisi de les balances fiscals per barris per conèixer de forma transparent la distribució dels recursos en les urbanitzacions o els pressupostos participatius.

    El govern segueix mantenint una de les fiscalitats més elevades, mentre la renda per càpita a Alella segueix baixant. Per això hem votat en contra de l'ordenança que regula l'IBI. Ens preguntem si això canviaria en el cas que es presentessin moltes al·legacions al respecte.

    Seguim convençuts que tothom suma. Per això, t'encoratjo a intervenir-hi, a participar-hi, a dedicar-hi una mica del teu temps en fer cada dia una Alella millor per a la gent.  

Pujar al principi de la pàgina