Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A desembre de 2015. "Alella tindrà el seu Pla Local de Seguretat"
 
Versió per imprimir
  • gda

    El dia 15 de desembre estàs convocat al Consell de poble sobre el PAM (Pla d'Actuació Municipal), l'instrument reclamat per Gent d'Alella des de 2007 per a fixar els grans compromisos de l'Ajuntament amb els veïns, els objectius del mandat i les actuacions per a aconseguir-los. El PAM inclourà una de les 30 propostes que hem presentat: el Pla de Seguretat Local, proposat en una moció presentada a l'estiu (El Full 318) que en aquell moment no va rebre el suport del Govern. És bo que rectifiqui quan hi ha neguit i entre els veïns es parla de millorar la seguretat. A més d'informar del nombre de robatoris al web http://www.alella.cat/document.php?id=4880, cal actuar.

    Demanem que es creï una Comissió amb representants de les associacions veïnals, tècnics i experts en seguretat que hi col·labori; que vehiculi formació i informació sobre el tema, tot i que ja serà massa tard per a participar en el pla per a instal·lar càmeres lectores de matrícules al poble, donat que som a punt de llençar la licitació. Com passa sovint, aquest Govern actua amb pegats i mesures parcials sense el dibuix global de com abordar el problema. Cada cas i cada patiment mereix l'atenció de l'Ajuntament, no admetem que es faci qüestió amb les estadístiques ni tampoc amb la comparació. Volem una vila segura, a més d'una vila florida.

    Mentre el Parlament aprova una resolució per a fer un procés constituent participatiu, els mateixos que governen Alella no son capaços de fer participació al nostre poble. Tot es cuina portes endins amb la màxima discreció. Incloent com es gastaran els nostres diners. Doble discurs, doble moral. Excel·lència pels temes de país; vella política pel govern municipal. 81.850€ costarà un gerent pel nostre Ajuntament, l'any que el pressupost s'incrementa un 12% i el cost dels polítics més d'un 13%. Per gent d'Alella la negociació del pressupost municipal passa per a fer pressupostos participatius; no donarem suport a cap pressupost que no s'hagi presentar prèviament a la ciutadania.

Pujar al principi de la pàgina