Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A juliol/agost de 2017. "L'urbanisme i l'obra pública a Alella és la d'un país bananer!"
 
Versió per imprimir
  • gda

    L'Ajuntament contracta a dit centenars de milers d'euros sense publicitat, prorroga contractes il·legalment, paga serveis extraordinaris i gratificacions al personal fora de la normativa.... Ho llegiràs a l'informe de l'Interventor del Compte General 2016 que al juliol estarà a exposició pública. En la seva tasca de fiscalització de totes les operacions econòmiques de l'ajuntament, descriu una situació que Gent d'Alella porta anys denunciant. Com els Escolapis, que han tornat a viure la seva època daurada d'especulació.

    Vista l'experiència amb la construcció del Casal, potser hauríem d'analitzar si cal redimensionar el projecte de la Biblioteca per abastar altres necessitats. Recordaràs, que el govern volia construir el Casal a Can Calderó, a un cost de 7,3 milions d'euros. La campanya en contra que hi vam fer va ser determinant per a reconduir el projecte a l'actual ubicació. I seguim esperant l'arranjament del Passeig de la Riera, tant en el tram del Camp de Futbol a Alella Parc, com en la seva connexió amb El Masnou.

    Pel que fa a les noves construccions i rehabilitacions, cadascuna és filla de la seva mare, perquè l'Ajuntament no té una norma sobre el paisatge urbà. Així, Alella va perdent personalitat i el seu sabor de poble. Aquests dos anys de govern també donen com a balanç un deficient sistema de recollida i de la gestió de les escombraries; una indignació creixent dels veïns afectats per la manca de seguretat (10% més de robatoris el 2016 respecte l'any anterior) i les okupacions, així com un nou sistema de càmeres de videovigilància que haurem d'avaluar; la destrossa paisatgística en l'accés al poble des de Vallromanes pel seu impacte visual sobre Can Calderó i el celler modernista; el menysteniment al patrimoni com es veu a Can Serra i Can Barnades; o amb els fils de la fibra òptica a les façanes i els pals de les companyies de serveis al mig de les voreres de les urbanitzacions. Fets i imatges d'un país bananer .

    Alcem les copes a La Verema!

Pujar al principi de la pàgina