Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A setembre de 2017. "Festa Major: innovació i tradició"
 
Versió per imprimir
 • gda

  En arribar a finals de juliol, els alellencs  ens mostrem emocionats per veure i viure en primera persona la nostra Festa Major. Son dies plens d'activitats i alegria i on vivim bons moments amb els que més apreciem i amb aquells que durant l'any potser no veiem tant; dies per a compartir col·lectivament entre veïns i veïnes.

  Des de Gent d'Alella volem agrair tots els voluntaris que participen des de principis d'any en la confecció de la Festa Major que després tots gaudirem. La seva dedicació i treball fan que aquest cúmul d'emocions siguin transcendents per a nosaltres i el nostre poble.

  La Comissió de Festes, formada per voluntaris d'entitats del poble o a títol individual, tècnics de l'Ajuntament i els  polítics de govern, és l’òrgan responsable de la Festa. Enguany però, hem notat que cal seguir treballant perquè la Comissió de Festes faci la seva feina amb autonomia i sense estar tant guiada per l'Ajuntament en qüestions horàries, organitzatives o de proveïdors. Entenem que a Alella hi ha músics disposats a ser part de la Festa Major i no se'ls ha donat prou cabuda dins de la programació de les nits de concerts. Com a novetat, el concert dels Gatmon's va ser tot un èxit, amb l'Hort de la Rectoria ple de gom a gom. Cal pensar en nous espais pels concerts per a poder  allargar algunes franges horàries i on poder oferir diferents formats musicals, així com respectar el descans dels veïns. Podem fer un anàlisi madur sobre el tema i  plantejar noves propostes.

  A part d'això creiem que el Cap de Setmana Jove no ha quedat ben entès en el global de la Festa Major i ha fet que s'allargués de forma excessiva la seva programació, arribant doncs a alguns actes amb molt poca  participació real. S'hauria de replantejar novament el format del cap de setmana jove per a que sigui un esdeveniment entès pel conjunt dels joves.

  Volem finalment fer un agraïment a totes les persones que ens han fet arribar les seves opinions sobre la Festa Major i oferir-nos a fer-la més viva any rere any, innovant i millorant. Seguim treballant!

Pujar al principi de la pàgina