X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A octubre de 2017. "La veritat sobre els “sis exemples de feina feta” "
 
Versió per imprimir
 • gda

  L'1 d'octubre ha estat ple d'emocions. La ciutadania ha estat a l'altura i ens sentim orgullosos del civisme a Alella. Al nostre ADN hi ha la democràcia directa i la participació en la vida pública, a través de consultes populars per a triar les prioritats al poble. Altres,  cultiven la propaganda, com al recent fulletó d'ERC.

  1. La licitació de les obres per a posar a un ascensor a l'ajuntament va quedar deserta abans de l'estiu. Cap constructora s'hi va presentar. El projecte es va adjudicar a dit a un antic arquitecte municipal.

  2. El nou Casal d'Alella es va adjudicar amb una baixa temerària del 30%. Les obres no estan acabades, tot i la pròrroga demanada per l'empresa Alsina. El termini per a cobrar una subvenció de la Generalitat de més de 200.000€ s'ha exhaurit. Tot indica que l'Alcalde ha triat la persona que el dirigirà a través d'una promoció interna.

  3. Si funcionés regularment l'oficina virtual i l'ajuntament no hi hagués reduït l'horari de servei al ciutadà, potser sí que hauria millorat l'OAC, però ara està tancada les tardes de l'1 de juny al 30 de setembre, a més de les vacances de Nadal i Setmana Santa, per un acord del govern, tot i els vots en contra de l'oposició.

  4. Cop de modificació de crèdit de 334.000€, dels quals 133.000€ són per a resoldre un error administratiu de gravíssimes conseqüències. D'una banda, una de les empreses de la licitació es va adonar que no hi havia prou per remodelar el Camp d'Esports: l'ajuntament s'havia oblidat el 19% del cost. Com a resultat, el concurs públic convocat el maig al qual es van presentar 16 empreses va ser anul·lat. Pèrdua de temps i diners per les empreses i per l'Ajuntament, i els entrenaments i alguns dels partits s'han de fer a Badalona. Tot i que el projecte va quedar aprovat el 27 d'abril, les obres no han començat.

  5. L'ambulància del SEM, així com el Cap d'Alella, sense ginecòleg propi, ni pediatra a l'estiu, és un servei de la Generalitat, no municipal.

  6. L'eficàcia de les càmeres de seguretat s'ha d'avaluar. El 2016 es va denunciar un robatori cada 3,8 dies. D'uns 80 el 2015 vam passar a quasi 100.

  Ens és molt útil comptar amb la teva opinió; estem treballant per a tu.

Pujar al principi de la pàgina