Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A febrer de 2018. "Gent d'Alella compromesa amb la seguretat"
 
Versió per imprimir
  • gda

    La Sala va quedar petita per acollir tots els veïns que volien parlar a l'audiència pública. Clam generalitzat per demanar més pressupost per la Policia Local, més mitjans i més agents. Curiós que la gent demani fer un referèndum per a opinar sobre com gastar 14 milions d'euros aquest 2018 i l'Alcalde amagui el cap sota l'ala. Aquesta és una raó de pes per votar en contra del Pressupost (i vam ser els únics), no compartim que disminueixi el pressupost de Seguretat. Ara tenim 16 agents, 2 en edat de jubilació, quan la plantilla és de 20, que han de cobrir tres torns. És suficient per una població dispersa com Alella?

    Sabem, per aquells municipis que van implantar les càmeres de videovigilància, que la seva efectivitat disminueix quan porten dos anys instal·lades, però el govern, cofoï per unes xifres molts inferiors a la realitat, se'n miralla només en els èxits, que tots celebrem. A quantes persones coneixes que no han posat denúncia quan els hi han entrat a casa? El pànic i l'angoixa d'una única família és motiu suficient per actuar de valent. Al marge de les propostes que li fem al govern, posem en marxa la pàgina de Facebook “Gent d'Alella per la seguretat”,  i proposem crear una xarxa que interelacioni tots els grups de whatsapp veïnals amb la Policia local, de manera que disposem d'un sistema eficaç d'alertes, de dalt a baix i de baix a dalt. Els veïns ens acompanyem, ens ajudem i som un element clau, altra cosa és la desesperació per una justícia que no és tal parlant de furts, robatoris i okupacions. Us convidem a integrar-vos en el grup de whatsapp del vostre carrer, de vostre barri per teixir aquesta xarxa de suport.

    Els grups presents al Ple de gener (el PP i Alella Primer-PSC fa mesos que no venen) van votar en contra de la moció que vam presentar demanant treballar conjuntament amb les entitats i representants veïnals mesures per assegurar la llibertat d'expressió i el respecte a les manifestacions d'uns i altres.

    Hem posat el tema sobre la taula, treballem per la convivència i estem disponibles per a trobar solucions.

Pujar al principi de la pàgina