Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A maig de 2018. "Ni Casal, ni Camp de Fútbol ni res de nou a Can Comulada"
 
Versió per imprimir
  • gda

    Ja podem parlar d'escàndol amb el que està passant amb la construcció del nou Casal. Ja portem més de 14 mesos de retard en les obres i ara l'Alcalde, amb la boca petita, diu que si tot va be estarà a punt a l'octubre. Què es fa malament triant proveïdors que incompleixen totalment els terminis o que, directament, veuen impossible cumplir una licitació, com va passar amb les obres d'accessibilitat a l'edifici de l'ajuntament? O com està passant amb el Camp de Fútbol, que tampoc s'ha acabat a l'abril, segon termini després de l'incompliment del propi Ajuntament que ha obligat el primer equip a entrenar i jugar a Badalona tota la temporada?

    Lo del Casal però és una altra lliga. Encara no està clar si anirà endavant la licitació de l'equipament tècnic i de les cadires, sense les quals no tenim auditori ni podem programar esdeveniments. Tampoc com serà de transparent la designació de la persona responsable de la coordinació i gestió de l'equipament quan tot just al Ple d'abril s'ha aprovat la plaça de tècnic, imprescindible per a fer el procés de selecció interna.

    Can Comulada. Dues curves en un accés viari sense bona visibilitat, curves tancades, una entrada a una urbanizació important en la que viu molta gent, perquè fa molts anys que Alella ha deixat de ser un poble per a la segona residència. Fa molts anys que necessitem voreres, i marquesines d'autobús, i més parades, i un asfalt mínimament en condicions. En definitiva, una entrada al nucli a l'alçada de la resta del poble, en lloc d'una carretera perillosa d'una única vorera menjada literalment per les herbes.

Pujar al principi de la pàgina