Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A juliol/agost de 2018: "Abans de la Festa Major"
 
Versió per imprimir
 • gda

  Algunes situacions s'estan enquistant a Alella: l'augment de la disbauxa dels cables i fils a les  façanes, al mig de tot, entre carrers i places, a tots els nuclis i racons. La pudor dels contenidors, coincidint amb l'arribada de l'estiu, n’és un altre i, com no, els successius enrederiments en l'obertura del Casal.

  Impedir i controlar que grans corporacions no facin del nostre poble un lloc suburbial més, no ha de ser fàcil, però que l'Ajuntament té capacitat normativa i prou autonomia per a reglamentar, inspeccionar i sancionar és una evidencia per a tots nosaltres. Aquesta va ser la queixa d'un veí al Ple del mes de Juny. Feia referència concretament al Pati de Can Barnardes, però és una situació  que es repeteix a tot  arreu. Algunes associacions de veïns han ofert la seva col·laboració.

  La situació en la que es troben els punts de recollida de la brossa és en gran part conseqüència de l’ús que hi fem tots. Si tanquem be les bosses, introduïm correctament cada fracció en el contenidor que li correspon i no hi deixem residus fora, la situació milloraria. Altra cosa és que l'Ajuntament decidís fa uns anys situar el punt de recollida exclusiu per l’ús comercial al mig del poble, de camí a tota arreu. Que es reforci la neteja dels contenidors, no soluciona el problema. Va triar el govern el sistema i el servei adients? Nosaltres vam votar en contra d'aquest contracte milionari, i seguim apostant pels contenidors soterrats.

  És probable que el nou Casal no s'obri fins l'any vinent; el juny es va aprovar la licitació de l'equipament per 140.000€. Queda molt per fer, així que ja s'ha anunciat el nou enrederiment. Entre tant, seguim amb el lloguer del prefabricat situat a Can Gaza, i hem vist el govern fer marxa enrere en la seva compra. Sense despentinar-se, deixa pel proper mandat la decisió sobre com tancar aquest malbaratament.

  Bona Festa Major a tots i totes!

Pujar al principi de la pàgina