Filtrar esdeveniments
Escrit ERC+SxA juliol 2015 - "Benvingudes i comiats"
 
Versió per imprimir
  • Logo ERC+SxA

    Com ja vam anunciar al nostre escrit del darrer Full, i amb la intenció d'arribar a configurar un equip de govern d'esquerres el més ampli possible, des dels dies posteriors a les eleccions municipals del 24 de maig, hem anat mantenint converses amb la resta de candidatures que van obtenir representació al nou consistori.

    Una part d'aquestes converses es va concretar -com a conseqüència lògica d'una llarga i positiva relació en anteriors mandats- en un pacte de govern amb Alella Primer-Candidatura de Progrés, que es va signar públicament el passat dia 12 de juny. Estem segurs que aquesta col·laboració continuarà donant bons fruits.

    En el cas d'Alternativa per Alella-CUP, s'han mantingut diverses reunions, alguna d'elles abans de la Sessió de Constitució. La bona predisposició a continuar amb les converses es va traduir en el vot favorable d'aquesta formació a la investidura d'Andreu Francisco com a Alcalde. Des d'aquí volem agrair aquest vot favorable, així com l'abstenció del regidor de CiU i la regidora del PP. Gràcies a tots ells per la confiança dipositada i la més cordial benvinguda als nous regidors i regidores.

    En la continuació de les converses amb AA-CUP, se'ls han ofert responsabilitats concretes en el nou govern i hem allargat tot el possible els terminis per poder arribar a un acord. Tot i que les seves bases no han cregut convenient acceptar-ho i, finalment, han declinat l'oferiment, continua havent-hi una bona predisposició a col·laborar proactivament amb l'equip de govern.

    Així doncs, un cop tancat l'equip humà que conforma el nou govern municipal, el Ple Extraordinari que tindrà lloc el dijous 9 de juliol, aprovarà definitivament el Cartipàs Municipal que recull les diferents responsabilitats dels seus membres. Parlant de persones, volem aprofitar per acomiadar amb tot el nostre agraïment a en Marc Almendro i a l'Anna Teixidó, que durant els darrers anys han desenvolupat una feina encomiable des del nostre grup i als que desitgem tot l'èxit en aquesta nova etapa.

    Des d'aquest espai aprofitem per a convidar-vos a participar activament de tots els actes que aquest calorós estiu alellenc ens ofereix: Festival d'Estiu, Festa Major, Festa de la Verema, etc, a la vegada que us demanem extremar les mesures de precaució i prevenció davant els incendis. Que tingueu un bon estiu!

Pujar al principi de la pàgina